Zaborowska Malwina - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Wygrana sprawa ,z którą bez fachowej... Zaborowska Malwina Łukasz - opinia (1) Świetny adwokat, sumienny i rzetelny. Nie jest tani ale za jakość się płaci.... Łukasz Magdalena Stępień - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie,proponowane rozwiązania zdecydowanie... Magdalena Stępień
Joanna - opinia (1) Usługi pełnione przez Panią Mecenas są najwyższym poziomie, szybko,... Joanna Małgorzata - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Rzetelność, ogromne zaangażowanie i profesjonalna... Małgorzata Wiesław Ł - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony za profesjonalne prowadzenie mojej sprawy. Apelacja... Wiesław Ł K.K - opinia (1) Sprawa zakończona pozytywnie, polecam. Ogromne zaangażowanie i profesjonalizm. K.K Katarzyna - opinia (1) Polecam usługę prawną w kancelarii Haber & Haber. Profesjonalna obsługa i... Katarzyna Klient - opinia (1) Bardzo dziękuję za długą współpracę z Panem Mecenasem! Uzyskałem fachową,... Klient Bernard - opinia (1) Prawdziwi profesjonaliści nic dodać nic ująć. Bernard Ewelina Wąsowska - opinia (1) Pełne zaangażowanie oraz profesjonalizm. Wygrana sprawa, jest najlepszą... Ewelina Wąsowska Kinga - opinia (1) Najlepsza kancelaria w Gdańsku - rzetelna, skuteczna i posiadająca... Kinga Kora - opinia (1) Pani Mecenas Ewelina Baranowska-Haber to profesjonalistka najwyższej klasy.... Kora Ania - opinia (1) Korzystałam z usług Pana Mecenasa Błażeja Haber i mogę z czystym sumieniem... Ania Łukasz - opinia (1) Gorąco polecam Kancelarię Haber & Haber. W każdym aspekcie naszej współpracy... Łukasz Andzi - opinia (1) Polecam wszystkim panią Ewelinę bardzo mi pomaga w moich sprawach. Jestem jej... Andzi Tom - opinia (1) Najlepsza pani Mecenas z jaką miałem do czynienia. Zaangażowana. Bez względu... Tom Grażka - opinia (1) Pan Mecenas Błażej to doskonały adwokat mogłabym się nawet pokusić o... Grażka Maciek - opinia (1) Pani Mecenas jest bardzo rzeczową, konkretną i uczciwą osobą. Nigdy nie mydli... Maciek Ewa - opinia (1) Dziekuje Pani Mecenas za prowadzenie kilku moich spraw na przelomie... Ewa