Hanna - opinia (1) Skuteczna usługa, kontakt o każdej godzinie. Jestem bardzo zadowolona z... Hanna Jarek - opinia (1) Nieoceniona osoba, bardzo sympatyczna i wrażliwa. Zawsze przyjmuje klienta z... Jarek Roman - opinia (1) Szanowna Pani Mecenas dziekuje za poprowadzenie mojej sprawy i zakończenie... Roman
Natalia - opinia (1) Świetna kancelaria i doskonała obsługa. Pani mec. Ewelina Baranowska-Haber w... Natalia S - opinia (1) Mialam okazje korzystać z usług kancelari kilkukrotnie i z pełnym... S Andrzej Borek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z poprowadzonej sprawy. Polecam! Andrzej Borek Małgorzata Górecka - opinia (1) Polecam, ogromne zaangażowanie i profesjonalizm. Małgorzata Górecka Robert - opinia (1) Polecam kancelarię, profesjonaliści! Robert MM - opinia (1) wszystko ok, jestem zadowolona dziękuję MM Marcin Tarnowski - opinia (1) Polecam mec. Błażeja Haber. Prawdziwy Profesjonalista. Wysoki poziom... Marcin Tarnowski Kinga Nowicka - opinia (1) Polecam Panią Mecenas. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie w 100%. Podczas... Kinga Nowicka Marek Witkowski - opinia (1) Polecam bardzo gorąco, rzetelni z dużą wiedzą. Marek Witkowski Lucyna Grabarczyk - opinia (1) Pełne zaangażowanie, super profesjonalizm, sprawa wygrana. Lucyna Grabarczyk Bartłomiej Rzepa - opinia (1) Polecam, Pani Mecenas bardzo dobrze poprowadziła moją sprawę. Jestem bardzo... Bartłomiej Rzepa Anna Nowak - opinia (2) Polecam! Pani mecenas jest bardzo pomocna i profesjonalna. Anna Nowak Ana - opinia (1) Pani Mecenas wyjaśniła mi wszystkie wątpliwości. Wiedza w zakresie prawa... Ana opinia (1) Z racji prowadzonej działalności często korzystam z pomocy prawnej i muszę... zadowolona klientka Polecam (1) Skorzystałam z usług kancelarii i jestem bardzo zadowolona, polecam! J Polecam (1) Skorzystałam z ich usług i na pewno jeszcze skorzystam Agnieszka Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Polecam! Monika