metronom (3) sprzedam nowy metronom wittner taktell junior. 100zł 1231 www.djfx.pl nowa odsłona ! (1) Gorąco zapraszam do ściagania mP3 i wpisywania się do księgi gości :)... djfx łyżwy (1) Wie może ktokolwiek, gdzie mogę kupic w Gdyni tanio łyżwy hukejowe?? arecki
Warsztaty Muzyczne !!!!! (1) Uwaga szykują się fajne warsztaty i koncerty, gitara - Hoffi, Dźawor, Bas -... muzyk Kalendarze 2006 z Twoimi zdjęciami! (1) Witam wszystkich bardzo serdecznie! Chcialabym polecic super prezent na... keisak Fendi Spy Bags WHOLESALE@WizardReplica.com (1) Fendi Spy Bags WHOLESALE@WizardReplica.com Fendi Spy Bags... 462 CHLOE PADDINGTON BAGS WHOLESALE@WIZARDREPLICA.COM (1) CHLOE PADDINGTON BAGS WHOLESALE@WIZARDREPLICA.COM CHLOE PADDINGTON BAGS... 67 nowe zespoły tameczne!!! (9) ‘Dworek Artura’ zaprasza na zajęcia NOWYCH GRUP TANECZNYCH... Marta&Dorota Gitarzysta (1) Mam 21 lat. Na gitarce gram z 6, wcześniej na klawiszach. Jestem... Mateusz gitara!!!!!!! (2) chciałabym nauczyć się grać na gitarze klasycznej, ale nie wiem jak i gdzie?... marta86 Artystyczna Bizuteria (1) A może ktoś chce kupić biżuterię artystyczną prosto od artysty plastyka .... kolcooka Morsy (1) Hej Morsiki, chcialabym sie dowiedziec gdzie i kiedy spotykacie sie w... martaanna Zespół grungowy (1) Zespół grungowy ( gitara i bas ) poszukuje perkusisty, klimaty a la Nirvana,... celtic27 dobre solarium w gdansku? (6) witam, chcialbym sie dowiedziec gdzie w gdansku jest dobre solarium gdzie... Voitec zespół potrzebuje perkusity (1) cześć. chcemy stworzyć nowy skład w ogólnym pojęciu - rockowy. zjechaliśmy... astarot szukamy perkusisty (3) hej lubisz grać? my też... ale no właśnie...przydałby nam się perkusista... zespolik takie jammowanie ; ) (4) szukam ludzi zainteresowanych wspólnym graniem muzyki w klimatach blues,... zgdyni ***praca w ANGLII*** (1) Czy ktos wyjezdzal do Anglii w celach zarobkowych za posrednictwem biura o... Unununium paintball - rozrywka (1) jak ktoś ma ochote pograć w paintball i jest z Gdańska i okolic pisać na... Jano taniec (1) czy jest moze jakis mlody 17-20 mezczyzna dosc ambitny ktory chce zaczac... monika89m