Jak dojechać z Poznania do Gdańska (5) Czy ktos może mi napisać, jaką droge najlepiej wybrac aby dojechać z Poznania... Anna74 grupa antyczna (2) Poszukuje chętnych do grury rekonstrukcji historycznej antyku, konkretnie... falangita czym różni się opera od operetki? (4) Proszę o odpowiedź? monika1
ukradzione radio (2) dzis w nocy wlamano mi sie do auta na ulicy fiszera w sopocie i ukradziono... cube Compresja filmow (1) Mam taki problem krece filmy wszystkojest si ale kidy dochodzi do... Nico25Gdansk Poszkuje sztangistki Olgi z Przymorza (1) Czytalem w DB artykul o Oldze. Zaimponowalas mi. Ale niestety nie mam pojecia... Havier20 autostop (6) witam wszystkich forumowiczow chcalabym sie dowiedziec czy kogos oprocz mnie... lama83 Plażówka (studencka) (1) Witam zbieramy ludzi do gry amatorsko w siatkę jutro na brzeźnie, trzeba... mario spanielki (1) Sliczne pieski i suczki spanielki angielskie. Beda do odbioru za 3 tygodnie.... maja424 angielski (1) sprzedam słownik wymowy języka angielskiego, longman, tanio ...tel 500 071567 Oska piercing (2) hej, poszukuję dobrego studia kolczykowania w Sopocie. Chcę przekuc tam... Pat Skydive (1) ktoś wie jak zaczac uprawiac ta dyscypline w Gdańsku?? Jest w Trójmieście... hmm Zabaw się i zarób na kieszonkowe (4) Prizee - fajny francuski portal do zabawy i zarabiania. Dorzucam link, gdzie... samiz777 SIEKIERA (4) witam mam taki melancholijny powrót do korzeni i w związku z tym ,szkam... Szu SUPER WEEKEND W GDYNI (2) W weekend w Gdyni zapowiada się extr aimpreza, od soboty aż do wtorku... monika1 ALFABET (1) ZAPRASZAM WSZYSTKICH W SOBOTE NA 21 NA DYSKOTEKE W ALFABECIE - NIEDAWNO... Kalina !!! taniec towarzyski (1) Poszukuję PARTNERA do tańca towarzyskiego!!! Jeśli miałeś już kontakt z... Petronelka fiat uno do sprzedania!!! (1) FIAT UNO 92 ; POJ.999 ; GRANATOWY ; NIEWYPADKOWY ; CENA:2000zł. tel:... nana ZNALEZIONO PSA <GOLDEN RETRIVER>!!!! (1) kontakt gg:4550020 e-mail:skun@wrzeszcz.net tel:505-073-065 SKUN reklama ADIDASA (3) ludzie, czy ktoś wie czy ta piosenka w relkamia obuwia Adidas jest tylko na... maxel