FLAMENCO (3) Poszukuję szkoły / kursu gdzie można się nauczyć tańca flamenco. za wszelkie... trinity "Friends" z Canal+ (1) Witam.. Poszukuje serialu "Friends" nagranych na kastach vhs (moze byc z... Merlin Pilnie fotki lub mapy (4) Witam ! Poszukuję informacji na tema historii Suchanina. Oczywiście miejsce... MobyDick
Internet na Żabiance (6) Moze ktos cos wie na temat firmy HomeNet Technologies (www.hnet.pl), ktora... m@n co sądzicie o Galaxy? (1) co wam sie podoba na tej dyskotece? Laska :) Gdzie na grzyby w okolicach 3miasta. (2) Wiatam. Chcialbym sie wybrac na grzyby. Mam samochod ale nie wiem gdzie w... Mofo NAUKA FRANCUZA (1) Witam. Czy ktokolwiek ma jakies doswiadczenia z nauka jezyka francuskiego w... Że-ten super grupa (1) Chciałabym zwrócić uwagę wszystkich czytelników na bardzo interesujący zespół... karo kupię (1) Hej, Czy ktoś z Was ma nagraną transmisję z Grand Prix – niemieckich... karo gdzie można kupić...? (1) Może ktoś wie gdzie mozna kupić kółka do rolek? Najlepiej na terenie Gdańska... *Amy* Wokalista soul funk poszukiwany (1) Czesc Ludzie. Rozpaczliwie poszukuje wokalisty (ew. wokalistki) do projektu... Cannon ładowarki do tel kom (1) co to jest ładowarka impoulsowa? czym sie rozni od transformatora? kobold Rallycross w okolicach Trójmiasta? (1) Czy w okolicach Trojmiasta (w promieniu 100km) sa organizowane wyscigi... Fabio I nieoficjalny zlot fanów Metallicy na Pomorzu Gd. (1) Pragne poinformowac, iż zlot fanów Metallicy - "Metallica Władcy Północy"... Docent warsztaty ceramiczne (2) Witajcie! Jeżeli ktoś ma jakieś namiary, informacje o warsztatch... coty Bajeczka o Unii dla niegrzecznych dzieci (2) 13 lat temu pewien mężczyzna zaręczył się z pewną kobietą. On - silny, zawsze... baba jaga Szukam pracy!!! (2) Uczciwy,wesoły,pracowity,zdrowy,zadbany,grzeczny 18-latek podejmie prace w... Wojtek Halo (1) Poszukujemy perkusisty z własnym sprzętem do zespołu heavy metalowego. Próby... Ichał graficy/rysownicy poszukiwani (1) poszukujemy grafików/rysowników do pisma literackiego z 3miasta. pismo... mwww IRLANDIA - porśba (1) Witajcie. Założyłem prywatne forum na stronach gazety o IRLANDII. Oto adres:... wyspiarze