Stworku! (92) dziekuje. cos glemboko te okienko. nie widac bylo! adas kormorany (94) Właśnie - małe dzieciaczki nie są do nas podobne! Te pisklaki zabite w... Mirnal arka to jest potęga (97) ARKA TO JEST POTĘGA ARKA TO JEST POTĘGA
niedomyta władza! (99) Jacy jesteśmy chyba brudni, z sercami z czerwonego kamienia pięknie... 525-5 hff (99) drfhfh hdhgdfh Pod latarnia najciemniej (91) Mieszkam na ul Wachowaika w Gdyni. Wprowadzilam sie tu we wrzesniu i od razu... Ona 21 ... (90) jeszcze tylko jedna mała uwaga... widzę, że detox pozwolił Tobie wyciągnąć... % MŁOTECZKU (90) i co teraz? bo ja jestem we w. , ale nie wiem czy ty jesteś struś pędziwiatr?... matołek zdezorientowany Astrin poszedł spać... (99) Astrin: - Idę spać! Astrin poszedł spać Nick (100) Skoro mówisz , a raczej piszesz antagonizmy to może oznaczać tylko... Agentka LAIBACH - KONCERT W STODOLE (in Warsow) 28 LISTOPADA (95) NO I STAŁO SIĘ MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO. SZUKAM LUDZI CHĘTNYCH DO WYJAZDU NA... SHAIGAN AEGIRSSON Lenn (95) znam to, zabawne to fakt. Agentka Pytanko (95) Ma ktos plyte lub piosenki w mp3 zespołu TOSTEER Fly65 Lenn, (97) ciesze sie, ze i Tobie zamiast "Hmm..." przypadlo bardziej do gustu... Johanna Gaja (93) Nie chodzi mi o prowokacje, to znów tylko Twoje mniemanie tak jak i moje gdy... Jimmy blurp (97) e tam nalazło, my tylko tyle gadamy ;) Stworek fejt (93) gratulacje :) no no no .... kto by sie spodziewal ze z takiego szkraba... blurp Nie śpisz Agendo dobrego humoru? (98) Zabawna jesteś, naprawde;-))) A może coś tak od siebie napisz?Może coś... bartek SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!! (96) Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem,... Paulina Agentka (97) I myślisz, że ja Ci podam na forum mail?Mój wlasny osobisty?A wielbiciele mi... Marta