II SPOTKANIE SINGLI W GDYNI.

Temat dostępny też na forum: Społeczność
II SPOTKANIE SINGLI W GDYNI.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

m

w jakim dniu?? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: m

Pierwsze to kiedy było?

Pierwsze było 20stycznia, kolejne planowane na 10lutego, ale o szczegóły na mail;)

Re: xxxxxxxxx

Pierwsze mialo byc 21.01. w Barbadosie ale z tego co wiem nieodbylo sie z powodu b.niskiej frekwencji? Ciekawe czy tym razem ludzie sie zmobilizuja?

Spotkanie

Może wyznaczymy konkretny dzień i miejsce, a gdzie pójdziemy ustalimy wspólnie. Przecież wszystko zależy od tego kto przyjdzie na to spotkanie .
Proponuję 17 luty, godzina 20 główne wejście do Gemini . Są chętni??

Re: Spotkanie

Powinniście takie spotkania robić co rok. Inaczej już latem "zaliczycie numerek" LXIX ;p

To spotkanie w Barbadosie było organizowane przez kogoś innego, także to nie ta bajka. Co do frekwencji to na ostatnie spotkanie przybylo 15 osób.

I spotkanie odbyło się 20 stycznia.

Spotkanie - termin!!!

10 luty (piątek)

Re: Spotkanie - termin!!!

luty jest w kalendarzu 2 miesiącem roku, jeśli mówisz o 10 dniu miesiąca, to w tym przypadku powinno się mówić i pisać 10 lutego

tyle na temat polszczyzny

samo spotkanie może być ok

Dziękuję za lekcję polszczyzny. Hehehe. Odpowidziałam podając tylko termin, a nie całym zdaniem. Użyłam poprawnej polszczyzny. To do twojej wiadomości.

Re: ;(

O 20:00 to troszkę za póżno jak dla mnie - ale np. 13:00, 15:00 po południu może być. Bo nie moge póżno wracać do domu, mama z babcią dzwonia do mnie i pytają się gdzie, z kim, i żeby nie szwędać się pózno po mieście. Niestety tak mam, a jestem po 30 stce ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Współczuję, znam ból haha
Też jestem po 30-stce i muszę wracać albo o 23 (tata zamyka twierdzę haha) albo chodzić na imprezy do rana, ale to tylko z bliskimi przyjaciółmi. Może spotkamy się o 17 jutro czyli w sobotę 18 lutego w Pizza Hut, a potem zdecydujemy co z resztą wieczoru?

Przepraszam, że nie odpisałam, ale dopiero teraz tu zajrzałam.
Jestem chora na zap. zatok, siedzę w domu, biorę antybiotyk.
Serdecznie pozdrawiam Cię M.

Aj...już się na anty załapać czując się w piątkowy wieczór dobrze..
Kogoś cykor złapał - typowe dla ludków z internetu ;)

Spotkaliście się w końcu ??

Wy tak poważnie z tym wracaniem do domu i kontrolowaniu Was przez rodziców???????? o_O

Tak poważnie !
Np. dziś musiałam wstaćwczesnie , bo do PUP jechałam, a do 2:00 w nocy siedziałam przy laptopie, babcia weszła do mnie do pokoju z awanturą, że rano będę niewyspana, no i mi laptopa zabrała z pokoju mego.
Dziś mi oddała.
Jak wychodzę to po kilkanaście kilkadziesiąt mam tel. od mamy - że gdzie ja jestem poza domem (bo babcia zdążyła juz do niej zadzwonić, że wyszłam z domu).
Nie wiem czemu tak mam, jestem po trzydziestce.

Czytam to jak jakąś opowieść z krainy abstrakcji , znam jedną kobietę która jest nadopiekuńczą Matką , ale mimo wszystko nie aż do tego stopnia .Jak tak jest to współczuję , inaczej nie można do tego podejść a zapewne jakiekolwiek propozycje wyjście z takiego impasu rodzinnego są nie na miejscu . Możliwe iż gdzieś tam ma to swoje uzasadnienie , le nie jest to odpowiednie miejsce ( moim zdaniem ) do rozważania gdzie tkwi przyczyna i gdzie nastał początek nadwrażliwości.
pozdrawiam i życzę uśmiechu :)

To chyba wolałabym pokój wynajmować u kogoś, niż być w ten sposób kontrolowaną.;/

Tak..hmm....to nie jest zdrowa sytuacja.
Ciągle być kontrolowanym, rozliczanym z minuty spóźnienia.. Jakby mogli to by jakiegoś chipa w zadek wszczepili z GPS i mikrofonem.
Joanna - 30 lat a Ty pozwalasz się traktować jak dziecko? W jaki sposób chcesz się usamodzielnić skoro nawet nie masz okazji się nauczyć "jak"?

Spotkania singli? Hmm można dołączyć?

Hej Agnes ten watek juz chyba padl? Moze zostaw jakis namiar to sami zorganizujemy spotkanie...spacerek moze jakies kino? Pozdrawiam

Proszę bardzo aagnes.agnieszkaa@wp.pl

hej

Organizujecie to spotkanie singli? Fajnie by było spotkać się na luzie w knajpce a nie na siłe rozmawiac z kazdym przez okreslony czas - tak jak jest podczas organizowanych spotkan ;) jak cos to piszcie!!

Cześć, też jestem chętny na wspólne wyjście, ale bardziej zależy mi na fajnej paczce do wspólnych wypadów na miasto :)

założyłem konto:)