IMPREZY, WESELA, SYLWESTER !!!! ''CENY'' !!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
WITAM WSZYSTKICH. ZACZNĘ OD TEGO IŻ MIAŁEM OKAZJĘ - NOWY 2010r PRZYWITAĆ WŁAŚNIE W DZIKIM WINIE. IMPREZA UDANA, REWELACJA. DJ GRAŁ BOMBOWO-POTRAFIŁ ZAOPIEKOWAĆ SIĘ GOŚĆMI, OBSŁUGA LATAŁA I ROBIŁA TO CO DO NIEJ NALEŻAŁO, JEDZENIE SMACZNE, CIEPŁE - PO PROSTU WYŚMIENITE. FAKT,ŻE Z TEGO CO MI WIADOMO MIAŁO BYĆ TROCHĘ WIĘCEJ LUDZI ALE DZWONIĄC PO INNYCH LOKALACH TEGO TUPU - UWIERZCIE MI, ŻE NIGDZIE NIE BYŁO LUDZI NA FULLA. ZABAWA BYŁA NA DOLNEJ SALI, DUŻO PRZESTRZENI, SZWED W RESTAURACJI. CZUŁEM SIĘ TAM JAK W DOMU, KAŻDY MÓGŁ ZNALEŹĆ SWOJE MIEJSCE ALE ZE WZGLĘDU NA KOSMICZNEGO DJ'A - I TAK WIĘKSZOŚĆ BAWIŁA SIĘ NA PARKIECIE. SYLWESTER BAJKOWY!!!!!!! CO DO INNYCH IMPREZ TEŻ MIAŁEM OKAZJĘ UCZESTNICZYĆ CHOĆBY NA IMPREZIE FIRMOWEJ - JAK NAJBARDZIEJ BYŁO W PORZĄDKU - KULTURA. TERAZ WEJDĘ NA TEMAT CEN!!!!! NA POCZĄTKU ROKU BYŁY DELIKATNIE INNE - RAZEM Z ŻONĄ BYLIŚMY W SZOKU ,ŻE TAKA RESTAURACJA Z TAK PIĘKNYM WYSTROJEM - MA DANIA ZA CENĘ JAK W BARZE MLECZNYM. A JEDNAK PO SEZONIE CENY SIĘ ZMIENIŁY - FAKT, ŻE NIE SĄ ZBYT NISKIE - ALE PRZYSTĘPNE. ZMIANA MENU - ZMIANA CEN. A CO NAJWAŻNIEJSZE - CENA ADEKWATNA DO DANEGO ZAMÓWIENIA - TEN KTO SIĘ ZNA TO WIE CO MAM NA MYŚLI. NIE MA SCHABOWYCH I JAKIŚ ŚMIESZNYCH DAŃ ZA 11,99!!!!! NA TAKI LOKAL IDEALNE TRAFIENIE. POZDRAWIAM...!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: IMPREZY, WESELA, SYLWESTER !!!! ''CENY'' !!!!!

tjaaaaa a później się obudziłem i ręka jakoś mi tak dziwnie moczem...

Na tym forum, gdy napiszesz, że coś fajnego Cię spotkało, tzn. dobra restauracja, dobry zespół, dobra zabawa, dobry salon ślubny itp., to zaraz się ktoś znajdzie, kto Ci nawymyśla, że robisz reklamę, antyreklamę, podszywasz się pod kogoś itp.

Ja Ci gratuluję zabawy.

W tym roku knajpy twierdziły, że Sylwester był gorszy i tańszy niż w minionych latach. Sporo imprez odwołanych, rzadko komplet gości, cięcie kosztów, spadek cen. Podobno to przez kryzys. Ale, jak widać, była jeszcze dobra zabawa.

Beka!!!

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (73 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...