JAK GO ZDOBYĆ ????????????

PODOBA MI SIĘ PEWIEN CHŁOPAK ! CHODZI ZE MNĄ DO KLASY ! ALE JEST STARSZY BO NIE ZDAŁ KILKA RAZY ! JEST BARDZO FAJNY, SYMPATYCZNY I ŁADNY CHCIAŁABYM GO ... ZDOBYĆ ! PONIEWAŻ BARDZO MI SIĘ PODOBA RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY NAMI TO JAKIEŚ 3 LATA ! POMÓŻCIE !!
PS. W SZKOLE JEST ŻADNO (WAGARUJE)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JAK GO ZDOBYĆ ????????????

AHAWA

Ty się zastanów, czy warto? W tej samej klasie, a starszy już o 3 lata, w szkole rzadko bo wagaruje... przystojna twarz to chyba trochę zbyt mało, fajny, powiadasz? A kiedy to miałaś okazję się o tym przekonać?? Ja rozumiem, że ktoś może nie przepadać za atmosferą szkoły, bo sama swojej nie lubiłam, ale cały widz polega na tym, żeby nie kiblować parę razy:((
Myślę, że stać Cię na więcej
pozdrawiam:))

"Chcę go zdobyć"- tego nie trzeba komentować:D...to już którys z kolei o którym mówisz na tym forum...no no ładnie Ci idzie:D

skoro nie chodzisz do szkoły to jak masz zamiar go zdobyć!!!????
najpierw popracuj nad sobą i swoim wyglądem potem zacznij chodzić do szkoły i dawaj mu proste sygnał ze on ci się podoba!! przyglądaj się jemu często i PATRZ PROSTO W OCZY!!!! a w końcu powinien coś zauwarzyć. pozdrowienia pa!!

ewcia napisał(a):
> skoro nie chodzisz do szkoły to jak masz zamiar go
> zdobyć!!!????

Ewcia przeczytaj to co ona napisała jeszcze raz, to on nie chodzi do szkoły...

Lepiej go nie zdobywaj. Zdobądź "jakąś trudniejszą partię" Mierz wysoko. pa pa powodzenia :)))

Inne tematy z forum

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Jak przekonać męża do powrotu? (115 odpowiedzi)

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku...

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...