Jacek - ocena

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją (tylko jedna wywiadówka rocznie i ciągłe unikanie rozmów by rozwiązać problem). Przeniosłem syna do prywatnej szkoły w Baninie, gdzie płacimy o wiele niższe czesne, a jesteśmy o wiele bardziej zadowoleni z podejścia do ucznia i rodzica, a także z poziomu nauki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

zupełnie się nie zgadzam ja przeniosłam dziecko z Banina do Nowego Światu który jest prawdziwą szkołą , ma bardzo wysoki poziom , wspaniałych nauczycieli a dyrekcja jest zawsze otwarta do rozmowy
polecam !

Z jednej strony "odpowiedź obiektu", a z drugiej strony dyrekcja udaje rodzica jakiegoś dziecka. Żenada.
Tak przy okazji, to z nami do Banina poszło jeszcze kilkoro innych uczniów z państwa szkoły. Wszyscy żałujemy, że tak późno zabraliśmy nasze dzieci. Moja koleżanka nie czekała teraz nawet do końca roku szkolnego, tylko przeniosła swoje dziecko z młodszego rocznika po feriach zimowych. I proszę nie pisać, że jest pani otwarta na rozmowy. Jest pani ciągle nieuchwytna, nie przychodzi pani na zebrania z rodzicami. Unika pani jak ognia konfrontacji z rodzicami i nigdy nie liczy się dobro dziecka. Trzepania kasy- to jest dla pani najważniejsze.

Re: Odpowiedź obiektu:

Ja również jestem zadowolona. Najstarszy syn skończył już szkołę, dwójka młodszych dalej chodzi, więc wiem jak to wygląda. Nauczyciele fantastyczni, poziom szkoły bardzo wysoki, dodatkowe zajęcia. Wiadomo, że zawsze można się do czegoś przyczepić jak w każdej szkołę, ale ogólnie serdecznie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jacek - ocena

Coś nie tak, bo widnieje, że jest to odpowiedź obiektu. Czyżby szkola podszywala się pod jakiegoś rodzica?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0