Jacek - ocena
Zdecydowanie odradzam korzystania z tego miejsca. Umówiłem się na topografię rogówki z 2-tygodniowym wyprzedzeniem. Po przyjeździe na umówioną wizytę panie na recepcji nie wiedziały na co byłem umówiony, wiec zaprosiły mnie do gabinetu lekarza, który takich badań akurat nie wykonywał. Wyszedłem z gabinetu, wróciłem na recepcję po czym poproszono mnie o oczekiwanie. Po chwili Pani zaprosiła mnie do gabinetu tego samego lekarza co wcześniej. Lekarz oczywiście powiedział to samo, co mnie - nie wykonuje takich badań. Po chwili pani z lekarzem ustaliła że pani wykona to badanie, po czym skonsultuję się z innym lekarzem telefonicznie następnego dnia. Zapytana o to czy ma kwalifikacje do wykonania takiego badania uzyskałem informację, że wykonuje ona takie badania (lekarz w gabinecie potwierdził tą wersję). Niestety, po tym jak pani usiadła do komputera bardzo szybko okazało się, że nie ma pojęcia co robi. Na pomoc przyszła inna pani, chyba ktoś z zarządu tej firmy, i obie próbowały uruchomić urządzenie. Ponownie zapytałem więc, czy mają obie kwalifikacje do wykonywania tych badań, ponieważ ewidentnie nie wiedziały co robią. W tym momencie podziękowałem i poprosiłem o zwrot kosztów