Jak się pozbyć cellulitu

Temat dostępny też na forum: Jak się pozbyć cellulitu
Opinie do filmu: Jak się pozbyć cellulitu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

celulit

Głupi, nudny film. Szkoda pieniędzy na bilet i czasu na oglądanie tej " komedii". To nie jest komedia. Nie było się z czego śmiać. Dużo słów na k...!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa :(

oglądałam ten film marząc żeby się już skończył, końcówka - masakra - przyznaję plusa za kilka naprawdę zabawnych tekstów po których na sali kinowej rozlegał się śmiech, jedna osoba śmiała się cały film :) odradzam, aktorzy grali naprawdę poprawnie , niestety scenariusz nie do końca przemyślany
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: lipa :(

A ja podejrzewam ze bardzo przemyslany po to zeby oglupiac demoralizowac Taki film to brak szacunku dla widza

beznadziejny film,myslalam ze tam usne.czekalam tylko na to zeby jak najszybciej sie skonczyl...nie polecam nikomu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boczarska

głównie dla niej poszedłem, godząc się na wyjście do kina z żoną. Żal mi tych aktorów, że tak nisko upadają grając w takich filmach. Film 3/10 pkt. Ze dwa razy się roześmiałem, wrażenia słabe. Co najwyżej miłe wspomnienie po widoku Boczarskiej w bieliźnie. Nawet żona zawiedziona. Nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

super :))

film super, polecam szczególnie kobietom, dużo fajnych tekstów, można się pośmiać, po wyjściu z kina jeszcze buzia mi się śmiała :))))).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: super :))

Pozytywną opinię o tym filmie mają panie o bardzo niskim poziomie intelektualnym.Żenujący, na szczęście produkcja nie Polska z czego nie wszyscy zdają sobie sprawę.

Masakra ...

Nuda, nuda, jeszcze raz nuda. Beznadziejna fabuła i żenujące dialogi. Odradzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Całkiem całkiem

Ogólne wrażenie nie najgorsze, na tle innych rodzimych produkcji film całkiem fajny, bardzo dobra gra aktorów i kilka całkiem śmiesznych tekstów, scenariusz trochę za bardzo przekombinowany, ale podsumowując nie wyszłam z kina zażenowana jak to zwykle bywa po polskim filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żenada

Film ponoć komedia (nie wiadomo czy płakać czy się śmiać), wulgarny a w fabule nie wiadomo o co chodzi. Nudy.Nie polecam szczególnie młodym ludziom. Demoralizujący.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

rewelacja

Film rewelacyjny. Chyba najlepsza polska komedia ostatnich czasów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: rewelacja

Tomo.Co Cię zachwyciło:wulgaryzmy,amoralne przesłania filmu,robienie wody z mózgu.Jeżeli to jest śmieszne to gratuluję poziomu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film środka,

bo nie jest to całkowite dno, ale orzeł też nie. Jest kilka scen/sytuacji/dialogów wywołujących śmiech, ale na pewno nie cały film. Podobnie z aktorami, jedni lepsi drudzy gorsi. Komedia absurdu, jednak daleko jej do "To nie tak jak myślisz, kotku". Stanowczo za dużo wulgaryzmów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

najgorszy film roku

i tyle w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobre

Nie spodziewałam się takiej dawki świetnego ,absurdalnego humoru.Brawo!

Re: Dobre

Masz rację.Absurd na absurdzie a twoja ocena świadczy o skrzywionym poczuciu humoru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tragedia!!!

nie spodziewałam sie takiej nudy. Nie polecam! Najsmieszniejsze z całego filmu były reklamy przed nim!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

tragedia

kompleetna klapa , nuda i bez nadzieja, najsmieszniejsze w tym filmie to cena za jego obejrzenie !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

KATASTROFA

NAJGORSZY FILM/ NAJMNIEJ ŚMIESZNA KOMEDIA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

kompletna szmira

dawno nie obejrzałem tak nudnego filmu, nie wiem o co w nim chodziło
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE BYŁO AŻ TAK ZLE.

FABUŁA NIE CIEKAWA,ALE TEKSTY NIESAMOWIT.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

masakra - to słowo nie oddaje tej porażki

nigdy w życiu nie widziałem takiej masakry w kinie, każdy polski film jaki do tej pory widziałem był co najmniej 10x lepszy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Totalna masakra

Dawno, a może nigdy nie widziałam tak masakrycznego filmu, totalnie nie wiadomo o co chodzi!!! Tylko momentami można się pośmiać! Cały film zabawny tylko dzięki Dominice Klużniak... Aktorka gra fenomenalnie, jest rewelacyjna!!!
Szkoda czasu na to bagno...
Odradzam, lepiej wybrać inny film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

super komedia

Tyn kto napisał że ta komedia to masakra to totalny zamuł. Naprade polecam kupa śmiechu cała sala sie śmiała,bo naprawde bylo z czego.

TOTALNA ZAGŁADA

BOŻE UCHOWAJ KOGOŚ I MIEJ GO W OPIECE JEŚLI PÓJDZIE NA TEN FILM ,TRAGEDIA NA MAKSA , DIALOGI TOTAL ABSURD ,PO 15 MIN WLICZAJĄC W TO REKLAMY MIAŁEM OCHOTĘ WYJŚĆ ,TAKI ZACHWALANY A DNO ZUPEŁNE GORĄCO NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

całkiem niezły

film trochę zakręcony, fabuła jako taka ale można się pośmiac;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

raczej nie polecam.

film taki sobie (poniżej oczekiwań)lepiej go w domu przy pivku z braku laku- jak już naprawdę nie będziecie wiedzieć co ze sobą zrobić...
do kina na to - to strata czasu i kasy
, chociaż było kilka śmiesznych scen i dialogów. porównując do innych filmów tego reżysera to klapa !!!
co do gry aktorów bez zastrzeżeń- z wyjątkiem nie samego kunsztu aktorskiego, ale samej roli pana Kota jak się okazuje pod koniec istotnej(ostatnio coraz gorzej z doborem ról-To moje osobiste zdanie).czasami wracam do filmów- ale na ten więcej się nie zdecyduję...tak jak ktoś wcześniej napisał przekombinowane-potwierdzam !

Nie polecam tego filmu!strata czasu i kasy!!!Widzialam o niebo lepsze polskie filmy.Doslownie trzy, cztery teksty z ktorych mozna bylo sie pośmiac.Zainwestujcie kase w co innego lub po prostu na inny film.Pozdrawiam serdecznie!

dla mnie super:)

Lekko, łatwo i przyjemnie ale to komedia wyłącznie dla pań;). Byłyśmy w kinie we trzy i zaśmiewałyśmy się przez cały seans, podobnie jak inne panie na sali. Koło nas siedziało dwóch panów i kompletnie nie rozumieli czemu nam tak wesoło:) Polecam na poprawę nastroju

totalne dno

szkoda czasu i kasy i pisania o nim - lepiej kupić flaszkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

totalne dpowójne dnooo !!!!

beznadzieja kompletna, szkoda czasu i pieniędzy, po co wogóle taką tandete nakręcają, żeby tylko ludzi demerować, absolutnie odradzam ogladania :((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

totalne podwóne dnooo !!!

aha, zapomniałem dodać, że nic śmiesznego tam nie było a tylko prawie samo przeklinanie na "K" i na "P" . Myślałem że obejrze komedię a wyszedłem z filmu bardzo zawiedziony :((

WYRZUCONE PIENIĄDZE!!!

TAKIEJ CHAŁY DAWNO NIE WIDZIAŁEM!! "TEGO POWINNI ZABRONIĆ!" I ZWRACAĆ PIENIĄDZE WIDZOM! TO DNO DNA!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak sie pozbyc celluitu

To zasmiecanie polskiej kultury i robienie wody z mozgu naszej mlodziezy Zenujaca propozycja

REWELACJA:D

nie wiem skąd tak krytyczne opinie, ale film się wyjątkowo podobał i to nie tylko mi, bo całe kino się śmiało do łez. Widać niektórym brakuje odrobiny dystansu do siebie:) co nie pozwala wczuć się w klimat. Tak czy tak, dawno nie widziałam tak dobrej komedii polskiej, film dobrze zrobiony, śmieszny, suuuper - jest relaks:)!

Re: REWELACJA:D

Oj malo wymagajace sa nasze 'damy'

kiszka

spodziewalem sie czegoś lepszego po takiej obsadzie

DNO

Śmiałem się tylko kilka razy i to tylko dzięki Dominice Kluźniak. Ona jako tako ratuje humor w tym filmie.

Najbardziej jednak mnie rozwala tytuł, zupełnie się nie wiąże z fabułą - jedynie chyba 2 razy jest wspomniany cellulit w filmie...

chała

Film nie mieszczący się w żadnych kategoriach.Trudno znaleść słowa żeby określić
jak słaby.
Jakie intencje miał reżyser tworząc coś takiego, bo wiedział co robi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo fajny film

Nie słuchajcie tych dennych komentarzy,bardzo fajny film.POLECAM!!!

kicha

to jest najgorszy film jaki widziałem

gosik

dawno tak dobrze sie nie bawiłam! Świetny film, ubaw po pachy!!! Polecam idżcie!!!

Inne tematy z forum

Bogini Partenope (17 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bogini Partenope . Przeczytaj o filmie.

F1 (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: F1 . Przeczytaj o filmie.

Mickey 17 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mickey 17 . Przeczytaj o filmie.