Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy?

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już większe zmiany. Szukam przede wszystkim szamponu, ale nie chcę sterydów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie dobrze działa Psorisel. Myję nim głowę co 23 dni, a dodatkowo raz w tygodniu stosuję ich emulsję na noc. Od razu po pierwszych użyciach czułam ulgę, a po miesiącu łuski były praktycznie niewidoczne. Zdecydowanie warto spróbować.

Z całej tej serii dla mnie najlepiej działała emulsja Psorisel nakładana na noc na suchą skórę głowy, a rano zmywana szamponem z prostym składem. Efekty pojawiły się już po tygodniu.
Tu można zamówić online:
https://gemini.pl/psorisel-emulsja-na-luszczyce-skory-glowy-na-noc-200-ml-0098898

U mnie największą ulgę przyniosły kąpiele siarczkowe. Nie działają od razu, ale jak się robi regularnie, to skóra wyraźnie się uspokaja. I do tego dużo mniej swędzi.

Inne tematy z forum

W jaki sposób poprawić erekcję? (14 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

Co sądzicie o zamiennikach viagry? (7 odpowiedzi)

Co sądzicie o zamienikach viagry? Widziałem ostatnio, ze sporo reklamuje się tego w tv oraz w...

Tabletki Perfect Bust na powiększenie piersi (3 odpowiedzi)

Dziewczyny jakies opinie o tabletkach Perfect bust? Czytam sobie opinie i są pozytywne ale czy...