Jasień - ocena

Temat dostępny też na forum: Siódme Niebo
Nie mam w zwyczaju dodawania opinii ale w tym wypadku chciałbym przestrzec ludzi przed wyborem tego dewelopera. Drodzy , skrupulatnie sprawdzajcie mieszkania przy odbiorze i wszystko zapisujcie do protokołu. Deweloper po podpisaniu umowy jest nieosiągalny, poprawki robione na szybko aby uciszyć klienta na chwilę. Materiały używane do budowy są bardzo niskiej jakości. Uzyskanie jakiejkolwiek pomocy czy chociażby odpowiedzi na maila to batalia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każdy sygnał od klientów traktujemy poważnie, ponieważ pozwala nam doskonalić standard obsługi oraz jakość realizowanych inwestycji.
Odbiór techniczny mieszkań odbywa się u nas zgodnie z obowiązującymi procedurami, a wszystkie zgłoszone w protokole uwagi są analizowane i realizowane w ustalonych terminach. Zależy nam na tym, aby zgłaszane poprawki były trwałe i zgodne z dokumentacją techniczną.
Przykro nam, że w Pana przypadku kontakt z naszym zespołem nie spełnił oczekiwań. . Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym biurem obsługi klienta – chętnie zweryfikujemy zgłoszenie i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości. Dbamy o jakość stosowanych materiałów i współpracujemy z certyfikowanymi dostawcami, dlatego każdą taką uwagę traktujemy indywidualnie i z należytą uwagą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Jestem członkiem Zarządu Wspólnoty w Gdyni przy ul. Legionów 112 (budynek Altus). Nasza Wspólnota...

DJT - ocena (3 odpowiedzi)

Firma jest niesolidna. Zatrudnia przypadkowe osoby nie mające doświadczenia i pojęcia o...

Dominik - ocena (4 odpowiedzi)

Dziękuję za kolejny rok współpracy. Firma zarządza moimi nieruchomościami na wynajem, gorąco...