Jedzenie musi być uczciwe

Tak niesmacznych deserów dawno nie jedliśmy. Zamówiłem dla siebie deser Tiramisu i kawę, żona poprosiła o torcik czekoladowy i Caffe Macchiato. Deser: tłusty krem lekko zeschnięty z wierzchu, mdły i niewiele mający wspólnego z Tiramisu, Torcik: jak z Tesco, bez wyrazu, Caffe Macchiato okazało się wodą z mlekiem plus do tego krótka łyżeczka. Jeśli Dom Czekolady miał (piszę w czasie przeszłym) ambicje, to umarła wraz z chęcią szybkiego zysku. Szkoda. W szczególności 46zł wyrzuconych w błoto. A krem Tiramisu jeszcze mi się odbija i leży na żołądku. Na pytanie kelnerki czy nam smakowało, odpowiedziałem zgodnie z prawdę:NIE. Żadnej reakcji. "Gratuluję" właścicielom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Jedzenie musi być uczciwe

zrzędo marudy,a fuj... polecam dużo kisielu na deser niech żonka robi takiego na mączce ziemniaczanej z własnych przetworów owocowych, powinno pomóc.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Jedzenie musi być uczciwe

pracowałam w Domu Czekolady, zaznaczam pracowałam, więc nie staje z ramienia właścicieli i widziałam od środka jak to wszystko wygląda, więc nie zgodzę się z tą opinią i myślę, że w ten sposób obraża Pan świetnych właścicieli i bardzo miłych ludzi u nich pracujących. Deserki są pyszne, dopieszczone nie dość, że są pyszne to jeszcze przecudownie wyglądają :) a lokal jest bardzo czysty i przyjemny co jest zasługą wszystkich ludzi, którzy czują się jego częścią. Mimo, że już tam nie pracuję nadal uwielbiam tam czekoladę mleczną i przepyszne lody.:):)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1