Re: Jestem zdegustowana sklepem w Rebiechowie!
~Niezadowolony klient
(12 lat temu)
Również nie jestem zadowolona ze sklepu w Rębiechowie . Zwracając uwagę na towar , można zauważyć że nie ma tam dużego wyboru . Zbliżają się święta , a podstawowe rzeczy trzeba zamawiać z dużym wyprzedzeniem , zapisując się na listę w ,,zeszycie''. Porównując ten sklep do innych cenowo , także żadna rewelacja ( mam na myśli ,że nie spotkałam się jeszcze z żadną przeceną ).Co do ekspedientek też mam dużo zastrzeżeń : liczenie na kalkulatorze bądź na kartce to jakaś paranoja ( a gdy się poprosi o paragon ,to robią wielkie oczy jak gdyby nie był to ich obowiązek) wbijają liczby na kalkulator i w tym samym czasie oglądają się na boki ,tak więc nie dziwię się że jest tyle pomyłek, nawet nie zaproponują żadnej siatki , opryskliwie odnoszą się do klienta . Również byłam kilka razy oszukana , o kwotę powyżej 10 zł ( jestem z całą pewnością pewna ,że to nie była pomyłka ).
A teraz DROGA PANI EKSPEDIENTKO , dla Pani świadomości istnieje ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku .o ochronie danych osobowych ,z której wynika że nikt na Pani żądanie nie namierzy danej osoby z forum ,gdyż nie został naruszony żaden artykuł tej ustawy .
Po drugie , radzę się nie wychylać za bardzo , gdyż z całą pewnością mogę stwierdzić że ten sklep ma bardzo wiele niezgodności , które nie chciały by ujrzeć światła dziennego .( chociażby liczenie na kalkulatorze).
Oczywiście ,zgadzam się z opinią że każdy może robić zakupy gdzie mu się podoba , ale wszystkie sklepy Pani Krystyny to jedna wielka porażka , która nie powinna mieć miejsca. Po prostu Ci ludzie nie mają głowy do interesów , proponuje zając się czymś innym i nie narażać ludzi na więcej stresów .
6
1