Jestem zdegustowana sklepem w Rebiechowie!

Musialam stac 15 minut zanim ekspedientka laskawie mnie obsluzyla i przerwala swoja rozmowe z robotnikiem. Nie wyobrazam sobie zeby taka sytuacja sie powtorzyla. Prosze zwrocic na to uwage.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 16

Re: Jestem zdegustowana sklepem w Rebiechowie!

trzeba było zwrócić uwage pani ekspedientce i złozyc zazalenie u szefa.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10

ten sklep to prawdziwa porazka,ze jeszcze do takich ktos zaglada to dziwne przeciez ten zapach w tym przedsionku jest okropny i ci co stoja i piwo pija.,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

a z tego wszystkiego liczenie na kalkulatorze jest najlepsze!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

No z tego liczenia, to nie raz, ani dwa zostałam oszukana:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

z tego wszystkiego to najlepsze jest liczenie na kartce,nie raz zostałem oszukany.Co do towaru to świeży jest,ale w ekspedientkach,które zmieniają się jak rękawiczki,ja mam szczęście na tą w okularach,ona tylko tam długo pracuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

ta w okularach to właścicielka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Porażką to ty jesteś,miastowa się odezwała!!!
Zapach w przedsionku jest normany,bo jest na wsi i co się dziwisz,stoimi po to żeby następnym razem nie wpuścić Cię do sklepu,wiemy kim jesteś bo raz nam zwróciłaś uwagę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

do Pani o niku Agata.
A to peszek aż na forum musiała Pani o tym napisać , nie prosciej jest zwyczajnie zwrócić uwagę ekspedientce :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

uwaga do Stojacego, nie strasz Pan nie strasz bo się..............
Po pierwsze nie pije sie alkoholu w obrębie sklepu ( takie przepisy)
po drugie nie pali się przy sklepie ( taka ustawa)
A jak masz zamiar zapłacic z 500 zeta kary to gratuluję
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

A co do tego mają Panie ekspedientki!!
Nie raz byłem świadkiem jak wyganiały ich ze sklepu,żal mi itych Pań,one biedne nic nie mogą poradzić,bo Ci Panowie czują się Panami Rębiechowa i nic na to nie poradzicie,może Pani Olo ty do nich zagadaj jak jesteś taka mądra.
A poza tym to są pijacy i nie roby,dla których nie ma ma miejsca do picia....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

do Pana Stały klient, ja mieszkam w Baninie i tam robie zakupy ale wiem o jakich Panów chodzi. Widocznie właściciel sklepu zezwala na to. Do mnie Ci goście nie burczą .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

nieroby sie pisze razem jasnie panie miastowy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ty co nie wiesz że jak się zaczyna zdanie to piszemy z dużej litery....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie podszywaj sie pod stojących kolo sklepu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

I znowu dają o sobie znać ludzie, którzy zazdroszczą komuś sukcesu. Gdyby każdy tak postępował jak właściciel tego sklepu to świat był by inny. A przede wszystkim nie wymyślano by takich głupich forum jak ta szmira ,,forum Banino". Pozdrawiam bezrobotne dewoty którym znudziły sie seriale i dorwały się do internetu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

ten wlasciciel dorobil sie na kantowaniu i nieplaceniu podatku od sprzedanego towaru dlatego licza na kartce zamiast na kasie i to jest jego sukces
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie rozumiem o co tu chodzi.
W sklepie się kupuje, albo znajduje się lepszy. Tańszy, albo w którym jest lepsza obsługa, znajduje się w lepszym miejscu.To jedno z osiągnięć III RP. Czyżby w okolicy powstawał jakiś nowy sklep ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

w jaki sposób ty dewoto znalazłaś to forum zaraz po modzie na sukces?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ŻENADA

taka złośliwa kobieta. Idziesz do drugiego sklepu w Baninie kobieto i sama ładujesz do koszyka ale ty musisz na forum...... wyżej s....sz niż d... masz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale beka nadal pisze sie o tych kur.. z tego sklepu :) poezja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do kogoś kto się kryje pod ~:*
Jak jestes taka(i) mądry(ą)w pisaniu to zapraszam do sklepu i powiedz nam to osobiście..Ciekawe czy będziesz taka(i) mądry w gębie...
Domyślam się kim jesteś ty pustaku,następnym razem dokończ słowo
"kur...z tego sklepu"bo nie spotkamy się w sklepie ale w sądzie.
Nie wiem czy wiesz ale można szybko Cie namierzyć przez kompa,więc uważaj jak chcesz kogoś oczerniać zazdrośniku(zazdrośnico)..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak macie chore problemy z waszą psychiką to napiszcie do przyjaciółki.
Zamówimy dla was więcej gazet..haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Również nie jestem zadowolona ze sklepu w Rębiechowie . Zwracając uwagę na towar , można zauważyć że nie ma tam dużego wyboru . Zbliżają się święta , a podstawowe rzeczy trzeba zamawiać z dużym wyprzedzeniem , zapisując się na listę w ,,zeszycie''. Porównując ten sklep do innych cenowo , także żadna rewelacja ( mam na myśli ,że nie spotkałam się jeszcze z żadną przeceną ).Co do ekspedientek też mam dużo zastrzeżeń : liczenie na kalkulatorze bądź na kartce to jakaś paranoja ( a gdy się poprosi o paragon ,to robią wielkie oczy jak gdyby nie był to ich obowiązek) wbijają liczby na kalkulator i w tym samym czasie oglądają się na boki ,tak więc nie dziwię się że jest tyle pomyłek, nawet nie zaproponują żadnej siatki , opryskliwie odnoszą się do klienta . Również byłam kilka razy oszukana , o kwotę powyżej 10 zł ( jestem z całą pewnością pewna ,że to nie była pomyłka ).

A teraz DROGA PANI EKSPEDIENTKO , dla Pani świadomości istnieje ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku .o ochronie danych osobowych ,z której wynika że nikt na Pani żądanie nie namierzy danej osoby z forum ,gdyż nie został naruszony żaden artykuł tej ustawy .
Po drugie , radzę się nie wychylać za bardzo , gdyż z całą pewnością mogę stwierdzić że ten sklep ma bardzo wiele niezgodności , które nie chciały by ujrzeć światła dziennego .( chociażby liczenie na kalkulatorze).

Oczywiście ,zgadzam się z opinią że każdy może robić zakupy gdzie mu się podoba , ale wszystkie sklepy Pani Krystyny to jedna wielka porażka , która nie powinna mieć miejsca. Po prostu Ci ludzie nie mają głowy do interesów , proponuje zając się czymś innym i nie narażać ludzi na więcej stresów .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak by nie liczyli na kalkulatorze to by się nie dorobili tak szybko paragonów nie dają a jak brakuje 5 groszy klientowi to najlepiej na zeszyt by zapisali a nie dając paragonu mają co najmniej 5% w kieszeni zależy jaki towar i JAK JEST OPODATKOWANY. Jeśli chodzi o rozglądanie się ekspedientek to patrzą czy przypadkiem obcych nie ma ba to zawsze zagrożenie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

teraz zobaczcie ile te kurky dostają kitasów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

normalnie załamana jestem ;( ja też niedługo się przeprowadzam do Banina ale nawet teraz czasem robię zakupy w tym sklepie a takie komentarze tylko wzmagają niechęć do nowych mieszkańców, droga Pani jak ci się sklep nie podoba to idź do innego, proste
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najgorsze, ze swoje humorki i niepowodzenia przelewaja na klientow..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?