Jesz mniej i wciąż przybierasz na wadze

Wpadłem w pewną zagadkę - jem mniej niż zwykle (wczoraj zjadłem 1500 kalorii), dużo ćwiczyłem (szedłem 5 mil i robiłem cardio wieczorem) i odkryłem, że nie tylko nie schudłem , trochę dziś rano zyskałem. Na dłuższą metę chcę stracić tylko 10 funtów i planuję stracić to w ciągu kilku miesięcy. Ale to frustrujące, kiedy wprowadzam zmiany i nic się nie dzieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze bardziej frustrujące, że w Polsce jednostką miary odległości jest kilometr, a wagi - kilogram...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wpadłem w pewną zagadkę - jem mniej niż zwykle (wczoraj zjadłem 1500 kalorii), dużo ćwiczyłem (szedłem 5 mil i robiłem cardio wieczorem https://9apps.ooo/) i odkryłem, że nie tylko nie schudłem , trochę dziś rano zyskałem. Na dłuższą metę chcę stracić tylko 10 funtów i planuję stracić to w ciągu kilku miesięcy. Ale to frustrujące, kiedy wprowadzam zmiany i nic się nie dzieje.

I got this,..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To tylko reklama, nic poza tym...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (37 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...