Joanna W - ocena
Miałam okazję współpracować z Panem Damianem z Salonu Nieruchomości przy zakupie mieszkania i jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Pomimo różnych wyzwań, które pojawiły się po drodze, udało nam się sprawnie doprowadzić transakcję do końca. Od samego początku Pan Damian wyróżniał się dużym doświadczeniem i świetną orientacją na rynku nieruchomości. Na każdym etapie mogłam liczyć na klarowne informacje oraz wyczerpujące wyjaśnienia dotyczące wszystkich formalności i kolejnych kroków.
Pan Damian regularnie utrzymywał kontakt, cierpliwie odpowiadając na wszystkie moje pytania i dbając o to, aby cała transakcja przebiegła bez żadnych komplikacji. Był terminowy, sumienny i zaangażowany, co świadczy o jego autentycznym podejściu do klienta.
Polecam Pana Damiana Zająca każdemu, kto szuka solidnego wsparcia i profesjonalnego podejścia przy zakupie nieruchomości.
Pan Damian regularnie utrzymywał kontakt, cierpliwie odpowiadając na wszystkie moje pytania i dbając o to, aby cała transakcja przebiegła bez żadnych komplikacji. Był terminowy, sumienny i zaangażowany, co świadczy o jego autentycznym podejściu do klienta.
Polecam Pana Damiana Zająca każdemu, kto szuka solidnego wsparcia i profesjonalnego podejścia przy zakupie nieruchomości.