Joanna W - ocena

Temat dostępny też na forum: Salon Nieruchomości
Miałam okazję współpracować z Panem Damianem z Salonu Nieruchomości przy zakupie mieszkania i jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Pomimo różnych wyzwań, które pojawiły się po drodze, udało nam się sprawnie doprowadzić transakcję do końca. Od samego początku Pan Damian wyróżniał się dużym doświadczeniem i świetną orientacją na rynku nieruchomości. Na każdym etapie mogłam liczyć na klarowne informacje oraz wyczerpujące wyjaśnienia dotyczące wszystkich formalności i kolejnych kroków.

Pan Damian regularnie utrzymywał kontakt, cierpliwie odpowiadając na wszystkie moje pytania i dbając o to, aby cała transakcja przebiegła bez żadnych komplikacji. Był terminowy, sumienny i zaangażowany, co świadczy o jego autentycznym podejściu do klienta.

Polecam Pana Damiana Zająca każdemu, kto szuka solidnego wsparcia i profesjonalnego podejścia przy zakupie nieruchomości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękuję serdecznie za tak ciepłą opinię! Bardzo się cieszę, że mogłem pomóc Pani w całym procesie zakupu mieszkania – od pierwszego kontaktu aż po finalizację transakcji. Bywało różnie, ale dzięki wzajemnemu zaufaniu i dobrej współpracy udało się wszystko doprowadzić do szczęśliwego finału.

Zawsze staram się, żeby klienci czuli się pewnie i spokojnie na każdym etapie, więc tym bardziej cieszy mnie, że właśnie tak Pani to odebrała.

Dziękuję raz jeszcze za współpracę i zaufanie – trzymam kciuki, żeby nowe mieszkanie szybko stało się prawdziwym domem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Wspaniała obsługa, szybki montaż i efekt który przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam

Natalia - ocena (3 odpowiedzi)

Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z pracowniczek żyje dalej w...