KTO KUPIŁ MIESZKANIE W MAT-BUD( BLOK NR 6)

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
WITAM PROSZĘ O INFORMACJĘ KTO KUPIŁ MIESZKANKO W MAT BUDZIE W RUMII W BLOKU NR 6? CHĘTNIE POZNAM SĄSIADA/SĄSIADKĘ:):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: KTO KUPIŁ MIESZKANIE W MAT-BUD( BLOK NR 6)

Chetnie Cie poznam...)))

hej, masz już kupione mieszkanko? ile ma metrów? czy negocjowaliście cenę? my obecnie jesteśmy na etapie negocjacji? mam jeszcze pytanko- nie jestem z Trójmiasta i nie wiem z jakich stron świata jest położony blok i co będzie sąsiedztwem? A miejsce parkingowe dostaliście w cenie mieszkanka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak, przyszła sąsiadka chętnie się dowie od sąsiadów ile może
jeszcze utargować :)

Oczywiscie ,ze utargowalismy.Ale ile to juz moja sprawa.Nie wiem czy chcialabys wiedziec ile...i jak duzo wiecej od Ciebie.Potem przez cale 30lat myslalabys ciagle,ze sasiad Marcin zaplacil mniej.Kazdy ma soje sposoby na targowanie gdziekolwiek...
Malo bywam na miejscu...poczekam az wroce do kraju...

Marcin, a kiedy planuje Mat-Bud oddać do użytku blok nr 6? a ile metrów masz mieszkanko?Zastanawiałeś się już nad wyposażeniem mieszkanka:)My 4 pokojowe :):):)

Marcin a czemu odbierasz to w taki dziwny sposób, tzn moje pytanko o cenę?Nie chcesz to nie pisz, Twoja sprawa :)

Przepraszam za taki ton wypowiedzi.Stracilem kilka dobrych znajomsci wlasnie przez rozmowy o pieniadzach...

ok, spoko.... kiedy ostatnio widziałeś budowę ??? Czy to prawda,że budynki są stawiane na bardzo podmokłych terenach?Jutro wybieram się tam z rodzinką- chcemy zobaczyć jak idą prace... i jaki widok z okna będziemy mieli:) A co z tym zapachem z oczyszczalni ,rzeczywiście jest jakiś wyczuwalny mały smrodek hihihih?

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...