KTÓRY WARSZTAT NA HYNKA POLECACIE

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Mieszkam od niedawna na zaspie i na ul Hynka jest kilka warsztatów
chodzi mi o drobne naprawy i wymianę opon który polecicie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KTÓRY WARSZTAT NA HYNKA POLECACIE

Opony najczęściej wymieniam obok mojego parkingu , między działkami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klimatyzację też tam robiłam, w sumie ok i ceny przystępne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) ale chodzi mi o te warsztaty od strony etc

Szczerze - chyba żaden nie jest tam polecany... Kiedyś znana mi osoba zostawiła w jednym z tych warsztatów auto, dorobili sobie kluczyk i dzwonili z żądaniem okupu (nie podaję nazw, bo nie wiem, który dokładnie, a poza tym takie rzeczy zachowuje się dla siebie)... Mieszkałam w okolicy, wiele się nasłuchałam o tych warsztatach. Poza tym swego czasu jeden z właścicieli był moim znajomym - cwaniaczek. Za to polecam na Hynka koło parkingu koło działek, jak jeden z forumowiczów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak możesz kobieto tak pisać?
ja od lat korzystam właśnie z jednego z warsztatów od strony etc i jestem zadowolona bo zawsze mogę liczyć na pomoc zaufanej mi osobie ...jeszcze nigdy nie zawiodłam się i nie zostałam odesłana z kwitkiem bo np.nie mieli czasu ....z całego serca polecam pana PRZEMKA z hynk27 wulkanizacja remont .....profesjonalista w swoim fachu.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

http://www.autoserwis-hynka.pl/ znalazłam jeszcze ich stronę internetową ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak mogę tak pisać? Cóż za niesamowite zdanie... Normalnie, korzystam z klawiatury... Jeśli sama od osoby poszkodowanej o tym słyszałam, a i kumplowałam się pewien czas z jednym z właścicieli jednego z warsztatów to mam opinie z pierwszej ręki, a nie od kogoś, kto słyszał od kogoś. Poza tym nie rzuciłam ani nazwą, ani nazwiskiem itp., bo sama nie pamiętam, o który z warsztatów chodziło. Za to doskonale pamiętam całą sytuację. Ty jesteś zadowolona, ok, ale ja mogę mieć zupełnie inne zdanie, więc się tak nie oburzaj, bo się uśmiałam :)

Zdecydowanie odradzam AUTO-GUM. Kiedyś owszem, korzystałem ale jak zapłaciłem ok 120zł za załatanie opony bezdentkowej, bez wyważania to powiedziałem, że więcej tam nie pojadę. Trzeba uważać na utrudnienia np. przy odkręceniu koła.
Mają duże marże na opony i ogólnie chyba tak bardzo już im nie zależy na zatrzymaniu klienta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja tam byłem dzisiaj i za wymianę dwóch opon i wyprostowanie jednej ALU ( zrobili to bez śladu - po naprawie była idealnie równa , poprosiłem aby pokazali) i wyważeniu zapłaciłem 120 zł .Pytałem się o nowe zimówki to te prawie same ceny co na allegro a nawet taniej mieli Uniroyala. Ja tam narzekać nie mogę i ich polecam .

na Hynka to całym szacunkiem chyba nie ma porządnego warsztatu. jakoś im nieciekawie z bram patrzy,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja byłem teraz na dniach wulkanizacji remont i powiem ze ceny na nowe opony mają rewelka dają rabat nawet 15% fajnie w przyszłym tyg jadę tam zamówić bo wiosna prawie po długim szukaniu tam mają naprawdę dobre ceny

Dobry jest ten z czerwonym szyldem "wulkanizacja", tych z żółtym unikam, bo mnie raz skosili na kasę za wymianę opon. Przed Lidlem na Zaspie jeden pan prowadzi zakład w garażu i jest bardzo w porządku, jeśli go nie ma to jeżdżę za Reala, tam jest stacja i zaraz obok jest wjazd na plac, na którym mieści się warsztat. Są tam dwa, ja korzystam z usług tego bardziej po środku. Szczególnie lubię jednego pana, który tam pracuje - zna się na rzeczy i przede wszystkim jest uczciwy. Ostatnio nawet nie wziął ode mnie pieniędzy za drobne naprawy.

Ewa

najlepiej w Auto Gumie Hynka 101.

To prawda ze przez chwile było tam troszke nieciekawie, ale wyrwali chwasta ktory psuł opinie o tym miejscu. Teraz jest miod malina. A za jedną łatkę i serwis napewno nikt by nie skasował 120zł - max 45-60 przy dużej feldze alu i dużej łatce, wiec niech ktos mysli nim glupoty napisze

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...