Kiermasz w Rumi.

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy? Rodzina i dziecko
Serdecznie zapraszamy na kiermasz rzeczy używanych dla dzieci i dorosłych oraz zabawek, który odbędzie się w dniu 28 lipca w godz. 12.00-17.00 w ogrodzie restauracji 'W domu w którym straszy' w Rumi przy ulicy Sobieskiego 35. Na miejscu czekać będą na Państwa atrakcyjne ceny ( już od 1 zł), ciepłe i zimne napoje, ciasto własnego wypieku oraz atrakcje dla dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kiermasz w Rumi.

a mozna przyniesc tez swoje rzeczy na sprzedaz na kiermaszu?

W tym momencie wszystkie wolne miejsca sprzedaży są zajętę, jednak jeśli wszystko pójdzie dobrze planowane są kolejne kiermasze i będzie się można zgłaszać.
Pozdrawiamy.

Zapraszamy! To już niedługo! Ubierz za grosze swojego Maluszka i siebie :)

Powtórka kiermaszu już 1 września !!! miejsce to samo w godz. 11.00-17.00. Zapraszamy!!! Tylko ciast nie będzie :))

slabo to wszystko chyba "rozreklamowane" bo nie mialam pojecia ze cos takiego u nas mialo miejsce. A niestety akurat 1 wrzesnia tez mnie ominie, a szkoda.

a jak z wolnymi miejscami, jeśli sama chcę coś sprzedać po moim maluchu? Gdzie mogę uzyskać więcej informacji?

Po więcej informacji proszę zgłosić się na maila ktosia121212@wp.pl

Inne tematy z forum

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...