Kliniczna czy Kopernik? gdzie lepiej rodzic?

Proszę o wasze opinie, w którym szpitalu sa lepsze warumki i opieka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kliniczna czy Kopernik? gdzie lepiej rodzic?

Mój pomysł jest taki żeby admin w końcu zrobił porządek z tym ze w nagłówku forum jest "towarzyskie" a potem jest "wesele rodzina i dziecko". To już nie pierwszy raz ktoś się myli i wypisuje nie tu gdzie trzeba posta.

Adminie proszę zrób osobną rubryczkę na "wesele rodzina i dziecko" w tabelce głownej forum czyli tu

http://forum.trojmiasto.pl/

A dla założycielki tematu to powinien on być tu:

http://forum.trojmiasto.pl/Rodzina_i_dziecko-c1,16.html

tja... to ja jeszcze poproszę o osobną rubryczkę "dla ludzi, którzy chcą obsmarować swoją firmę":P

:D Popieram!

A ja mam pomyśł taki, aby admin wywalił Cie w jasną cholere za używanie nieswojego wizerunku.
Ty synek chyba nigdy nie zmądrzejesz.

A ja mam w 4 literach ze lubisz lizac po dupie rydzyka :P

Szpital na Klinicznej - nowoczesna porodówka (warto zwiedzic i sie przekonac). Polozne tworza mila atmosfere i mowia dokladnie co robic w czasie porodu - super! Pozatym to szpital typowo ginekologiczno-polozniczy - wiec sama nazwa mowi za siebie

Ani Kliniczna ani Szpital Wojewódzki. Tylko Zaspa.

Cóż... Porodówki to ja nie znam, ale z tego co widziałam na ortopedii, to nigdy nie dopuszczę, żeby ktoś z moich bliskich trafił do tego szpitala. Tego lata sama leżałam w szpitalu na Polanki i widzę wielką różnicę między jednym i drugim szpitalem... Fakt że porównać mogę zupełnie inne oddziały niż porodówka ale nie chce mi się wierzyć, żeby szpital, który dopuszcza do takich sytuacji jak na ortopedii jednocześnie był w stanie zadbać o odpowiednie warunki dla maluszków na porodówce

Przy okazji - wielki, wielki plus dla szpitala na Polanki. To jest zupełnie inna służba zdrowia niż ta o której się słyszy - dobra opieka, idealna niemal czystość... Pewnie, trafiają się wpadki jak wszędzie, ale ja mam spory dług wdzięczności wobec tego szpitala

Ja też polecam Zaspę - fachowa pomoc w przypadku ciężkich i trudnych porodów i w razie czego na miejscu jest przecież bardzo dobry oddział patologii noworodka. Dodatkowo, co ważne, nie wpuszcza się na sale odwiedzających, co jest ważne dla kobiety po porodzie. Można wyjść na zewnątrz, jak się ma siłę i ochotę. Dodatkowo ja miałam bardzo sympatyczną i bardzo dobrą położną - polecam:)

nie polecam Zaspy, kolezanka po ciezkim porodzie miala 5 godzinna operacje i stracila duzo krwi bo lekarze nie byli w stanie podjac decyzji i CC. Ja swoijego synka rodzilam w wojewodzkim i jestem bardzo zadowolona z mopieki :)

Polecam zdecydowanie Kliniczną!!! na temat Zaspy słyszałam nie najlepsze opinie:(

ja leżałam na zaspie na patologii a za 2 tygodnie będe tam rodzić
jeśłi miałam jakiekolwiek wątpliwości to SR je rozwiała, Kliniczna - nigdy !! :)

ktory szpital lepiej wybrac?

Kliniczna, rodziłam w listopadzie

ja na Klinicznej rodziłam we wrześniu :) o Zaspie nasłuchałam się od kumpeli - rodziła tam miesiąc temu ;P i NIGDY tam nie będę rodziła (chociaż mam najbliżej)

o wojewódzkim nic nie wiem z bliższego otoczenia ;)

Inne tematy z forum

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (20 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę? (3 odpowiedzi)

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę,...