Klinika Stomatologiczna

Stomatolodzy Protetycy Stomatolodzy dziecięcy

Gdańsk, Stanisława Wyspiańskiego 20/1

j. - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z usług i podejścia do pacjenta w/w gabinetu-dla... j. Gabinet, lekarz i personel super! (1) Skorzystałam w sytuacji podbramkowej, ułamał mi się przedni ząb, w godzinach... Elżbieta, emerytka Świetnie! (1) Dziś nagle zaczął mnie boleć ząb. Jeden telefon i już byłem umówiony za pół... Bartek
1 - opinia (1) Swietna atmosfera i profesjonalna obsluga.Milo, przyjemnie .Polecam 1 Świetna usługa. (1) Moja obolała gęba wymagała remontu. Powierzyłem swoje zdrowie w cudowne ręce... Jacek Bojkow p. dr A. Paduszyńska - polecam (2) Leczę ząbki u p. dr Alicji od pewnego czasu i jestem w pełni zadowolona.... J zdecydowanie polecam!!! (2) Do dentysty poprostu nie chodziłam bo panicznie się bałam, zawsze mnie... Autor3 WARTO!!! (1) świetne podejście, miła atmosfera, czułem że jestem u profesjonalisty- efekt... felik rewelacja!!!!!!! (1) Pomimo naprawdę panicznego strachu przed wizytami u stomatologa, to Centrum... paulina Świetne miejsce (1) Jestem więcej niż zadowolona. Podejście do pacjenta fantastyczne, każdy... Magda d - opinia (1) Długie czekanie na umówioną wcześniej wizytę (45 minut) jest denerwujące bo... d Fantastyczny gabinet (1) Chodziłam wcześniej do wielu innych gabinetów ale dopiero tutaj spotkałam się... Madzia Maga - opinia (1) umówiłam sie na wizytę tydzien wczesniej na konkretną wizyte, ale czekałam... Maga