Kolęda

Jestesmy akurat po kolędzie.Akurat był u nas obcy ksiądz.Okazał się bardzo fajnym człowiekiem.Nie czuliśmy się jak na spowiedzi.Nie wypytywał się nic na temat życia prywatnego,czy ktos ma życie pokręcone czy nie.Jest bardzo ciepłym człowiekiem i nie przeszkadzało nam to,że był obcy.Więcej takich kolęd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: KOLĘDA

A nie powiedział, że pisanie z Caps Lockiem to grzech?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ojoj człowiek sie zapomniał i od razu haloo Wielkie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może tu zapytam, kiedy będzie kolęda (bo wątek o wizytach duszpasterskich dąży w innym kierunku) na ulicach: Ogrodowej i Wiśniowej. Kto wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kolego ~xyz idź do kościoła to się dowiesz kiedy u ciebie będzie kolęda ups. przepraszam się nie dowiesz bo ktoś ukradł z kruk ty kościoła plan kolęd to masz jedynie możliwość wieść na stronę parafii i się dowiedzieć

7.01.2013 (PONIEDZIAŁEK)

Banino, ul. Lotnicza od Wanke, ul. Źródlana od godz. 13.00

Banino, ul. Sadowa, Ogrodowa, Łąkowa, Wiśniowa od. godz. 13.00

http://www.banino.parafia.info.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ parafianin
dziękuję bardzo za info, w kruchcie faktycznie nie było planu kolęd;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę,że bardziej nie podoba Ci się to co jest w treści tej wypowiedzi niż caps lock,bo wolałbyś lub wolałabyś,żeby było inaczej,ale jestem pozytywnie nastawiony do ludzi i nie krytykuję od razu innych chociaź zdrowa krytyka jest potrzebna nie obrażając innych,Trzeba najpierw zacząć od siebie.Jak widzisz bez caps locku też potrafię pisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...