Koleżanka na siłownię

Temat dostępny też na forum: Sport
Koleżanka na siłownię
Szukam koleżanki do wspólnych wyjść na siłownię, fitness, od czasu do czasu może być też basen. Najbardziej interesuje mnie siłownia w Madisonie, ponieważ mieszkam w centrum Gdańska, dlatego dobrze by było gdybyś też miała tam blisko. Szukam kompanki, która chce zadbać o sylwetkę przed nadchodzącym sezonem wiosenno-letnim. Razem raźniej i większa motywacja do działania. Jeżeli jesteś zainteresowana to nie zwlekaj tylko skontaktuj się ze mną, im szybciej zaczniemy tym lepiej dla nas ;)
PS Wcześniej proponuję spotkać się na kawę/piwo w celu zapoznania się :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koleżanka do wspólnych ćwiczeń

Witaj :) również poszukuję koleżanki do wspólnego zadbania o siebie. Chętnie dołącze do Ciebie :) jednak mieszkam na przymorzu. Jesteś zainteresowana kompromisem, żeby znaleźć fajną siłownię, fitness gdzieś pośrodku? Pozdrawiam :) buziaczki

Re: Koleżanka do wspólnych ćwiczeń

Ja też jestem z Przymorza.
Również jestem zainteresowana jakąś siłownią w okolicy. Chętnie basen, fitness, zajęcia na stepach/piłkach.
Jeśli jesteś chętna, pisz do mnie na maila: kamlam_92@wp.pl

Pozdrawiam
Kamila

Re: Koleżanka na siłownię

Na basen też się piszę! :) Mieszkam na Żabiance, ale inne lokalizacje tez wchodzą w grę.
Może się jakoś dogadamy ?
Podaję maila do mnie w razie czego magdam130@poczta.onet.pl

Re: Koleżanka na siłownię

Mieszkam w centrum Gdańska i też szukam koleżanki na wspólne treningi, basen itp. :) mój numer to 503 675 158, czekam na kontakt! :)

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...