Koleżanki? ;)

Cześć

Poszukuje młodej dziewczyny otwartej na świat, której poprostu czasami doskwiera nuda i chęć poznania nowej osoby by sobie porozmawiać a może wyjść np do kina?

snabi123@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanki? ;)

hej kolezanko ;)

Hej koleżanki

no to masz pole do popisu, bo z tego co widze/czytam, jest tu masa osób które po prostu chcą zawrzeć nowe znajomości, może pokusisz się o zorganizowanie jakiegoś ogólnego spotkania ?? może pojawiło by się więcej osób, takich co tylko czytają a nie piszą ?? a może nie zjawi się nikt ??

masz czas to pomyśl ;)

popieram pomysł ze spotkaniem :) wtedy jest chyba większa szansa, że spotka się kogoś "dla siebie" że tak powiem :) też bym chętnie przyszła i poznała jakiś nowych ludzi ;)

no i na pisaniu,jak zwykle się kończy,albo na jednym spotkaniu...w Trójmieście,to sami niesłowni ludzie są...

dokladnie, masa ludzi, ale chyba na gadaniu o spotkaniu sie konczy. w jakim wieku jestescie?

18 lat :)

33lata

hej hej to kiedy to spotkanie organizujemy bo chętnie by mi było:) kujcie żelazo puki gorące :) może piątek czyli jutro???lub sobota??? jakoś tam jak komu pasuje no i może Gdynia będzie fer w stosunku do tych co są z innych okolic trójmiasta oczywiście nie żeby mi pasowało bo z gdyni nie jestem.
A więc Ci młodzi i starsi zgramy się jakoś czy jak a może jakieś nowe znajomości będą?
czekam czekam

starsi,też kiedyś będziesz miał 33lata,ciągle te 20 lub 20parę nikt nigdy nie ma...nikt tego spotkania nie organizuje...ja niestety Reda,więc do Gdyni...hoho

Inne tematy z forum

Poznam Koleżanke :) (9 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

Poznam geja (51 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (5 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...