Michał - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni z pracy Pana Marcina na naszym osiedlu. Koloseum w... Michał Barbara - opinia (1) O dkiedy Koloseum przejęło naszą wspólnotę kontakt z administratorem znacznie... Barbara JG - opinia (1) Dobry kontakt z administratorem, często bywa na osiedlu, w przeciwieństwie do... JG
Marcin - opinia (1) W końcu ktoś kto dba o sprawy naszego osiedla w należyty sposób.... Marcin Andrzej - opinia (1) Super administrator. Wreszcie ktoś dba o nasze osiedle. Koloseum wybraliśmy w... Andrzej Kasia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Szybko sprawnie, profesjonalnie. Polecam. Kasia Martyna G - opinia (1) Bardzo dziekujemy za pomoc w naszej trudnej sytuacji. Martyna G Krzysztof - opinia (1) Nie polecam. Obsługuje moją wspólnotę na Jabłoniowej w Gdańsku. 15,17,19.... Krzysztof Ewelina - opinia (1) Powiew świeżości w działaniu. Polecam wszystkim wspólnotom które utknęły z... Ewelina Dawid - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Analiza umow podpisanych przez... Dawid M.D. - opinia (1) Nie polecam tej firmy! Miesiącami trwa usuwanie usterek bardzo prostych do... M.D. Jerzy - opinia (1) Goraco polecam tego zarzadce. Nowoczesny i slowny. Jerzy MB - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Życzliwa i pomocna obsługa. Polecam. MB Monika - opinia (1) Pełen profesjonalizm, jakość usług na najwyższym poziomie z czystym sumieniem... Monika Paweł - opinia (1) Absolutny brak profesjonalizmu. Zarządca odmawia wydania zaświadczenia o... Paweł Wojciech Szuba - opinia (1) Moje uznanie dla pełnego zaangażowania w to co robią. Bardzo polecam Wojciech Szuba Michał - opinia (1) Przemiłe Panie Administratorki, sprawna i rzeczowa obsługa klienta. Jestem... Michał Polecam (1) Panie administratorki zawsze są bardzo mile, chętnie pomagają we wszystkich... Ka Polecam - Gdańsk Wrzeszcz (1) Administrator, który nie boi się wyzwań. Wrzeszczanin Zmiana na lepsze (1) Kilka miesięcy temu zmieniliśmy administratora naszej wspólnoty. Po tym... Ludwik Dąbrowski