Czy ktoś korzystał może z usług kosmetycznych na ulicy Kalinowej? Mieszkam niedaleko i myślę nad zrobieniem paznokci tam a w internecie nie mogę znaleźć żadnych opinii. Był ktoś z was tam?
Mi na szczescie paznokcie hybrydowe robi sasiadka. Czasami robie tez sama.
Bylam kiedys w tym saloniku ale marny jakis wybor. Za to czesto odwiedzam sklep- zabke i zauwazylam ze pozmienialy sie panie sklepowe. I to zeby nie sklamac panie sklepowe ze 2 razy sie pozmienialy ostatnimi czasy. Oczywiscie zlego slowa na nowe panie sklepowe nie mozna powiedziec ale co sie stalo ze starymi ???
Hmm widzę, że ktoś bardzo lubi i ceni naszego szefa ! Ale niech najpierw nauczy się dobrze pisać jego nazwisko w końcu to nie takie trudne a trochę wstyd wypowiadać się publicznie i popełniać takie bledy. Dziękuje za mile słowa na nasz temat. Pozdrawiam nie zmieniająca się pratownicy sklepu zabka Aleksandra
Z tego co Mi wiadomo to zmieniła się tylko jedna Pani . Cały czas jest Pani Ola Pani Monika ale chyba tylko dochodząco no i ta nowa Pani z tatuazami... nie ma tej starszej w okularach
Pani Ola i ta Pani z tatuażami chyba Monika są najlepsze, wzajemnie się uzupełniają Pani Ola zdystansowana, momentami zbyt oschla i Pani z tatuażami wiecznie uśmiechnięta i pomocna Mam nadzieję że obie Panie zostaną z Nami na zawsze!
Mi osobiście panie sklepowe podobały się zawsze. Od małego zakochany byłem w paniach sklepowych i paniach od polskiego.
Bułeczki te brązowe z prawego regału po 90 ileś groszy. Naprawde polecam.
Polecam Panią kosmetyczkę w Salonie Perfect Look. Super robi paznokcie. Robiłam w wielu miejscach ale tylko po wizycie u niej dobrze mi się trzymają. Fryzjerki też ok.