Koncert Afromental w Tczewie!!

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Koncert Afromental w Tczewie!!
Witam :)
Poszukuję osoby bądź grupy osób, która wybiera się na koncert grupy Afromental do Tczewa (17.06.2011) na Bulwar Wiślany. Ja jadę prawdopodobnie z kuzynką więc jeśli ktoś się wybiera samochodem i ma dwa wolne miejsca to się bym z chęcią zabrała. W końcu wracać będzie się późno i same pociągami to trochę niebezpiecznie. Czekam na e-maile. Odpiszę na każdy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile macie lat?

jak w nagłówku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja 17, kuzynka 18. :D

hmmm no to może się dogadamy

i jeszcze słuchacie afromental?:p ja chyba będę jechał,bo Tomson to mój dobry kumpel z ogólniaka,ale Wy?:p tylko nie piszcie że lubicie Łoza bo on ma beznadziejny wokal. jesteście fajne? tzn. inteligentne na tyle że lepiej będzie mi się jechało z Wami niż samemu? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmmm... ja Tobie szczerze powiem, że ja słucham różnej muzyki. Afromental jest jedynym polskim zespołem, którego jestem w stanie słuchać bo mają fajny i pozytywny przekaz. Ja ogólnie jestem osobą, która bardzo łatwo nawiązuje kontakty i potrafię bardzo dobrze poprowadzić rozmowę. Myślę, że na pewno na poziom byś nie narzekał bo zarówno ja jak i moja kuzynka nie jesteśmy jakimiś piszczącymi fankami, które by się przez całą drogę ekscytowały koncertem. To znaczy... wiadomo, że emocje będą, ale trzeba je potrafić okiełznać. Moimi ulubieńcami z zespołu jest właśnie Tomson oraz Baron. Ogólnie cały zespół darzę wielką sympatią, ale do nich akurat mam największy szacunek. W ogóle nie porównujmy śpiew Wozza do śpiewu Tomsona, bo pod tym względem to oni się bardzo różnią. Z Łoziny może dobry tancerz jest, ale piosenkarz to taki średni. Zdecydowanie bardziej wolę głos Tomsona bo naprawdę koleś ma niezły kawał głosu i bez niego Bananowy Song by nie brzmiał tak dobrze jak brzmi teraz. :D W ogóle... to może byś umożliwił mi jakiś kontakt ze sobą albo napisał chociaż skąd jesteś? :)

I zapomniałabym dodać - Tomson od Wozza ogólnie się różni. Dla mnie Wojtek to taki trochę... hm, no po prostu widać, że rozgląda się za kobietami i lubi być w centrum zainteresowania. Ja tam do niego nic nie mam, ale zachwycona jego osobowością i głosem to nie jestem. :D Dobrze, że inni mają pozytywne cechy. :D

spoko

no oczywiście, że trzeba się najpierw zobaczyć, różne rzeczy się dzieją, a ja nie chcę, żeby ktokolwiek czuł się niekomfortowo, w końcu wyjazd jest po to, żeby było fajnie i bezpiecznie :) często jeżdżę rowerem na plażę pograć w siatkę więc można się jakoś ustawić. mieszkam na granicy przymorza i oliwy. pozdrawiam

napisz do mnie na e-maila, który jest podany w e-mailu. :)

pociagami niebezpiecznie a z jakims obcym kolesiem to sie nie boicie?w dodatku sie pyta czy jestescie fajne i ile macie lat...czy to wazne jesli chodzi o transport?ja bym jednak uwazala bo w pociagu bedzie pewnie wiecej ludzi no i dziewczyn....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale logiczne jest to, że się w ciemno z nim nie spotkamy. Na pewno osobę z którą miałabym pojechać na ten koncert chciałaby moja mama zobaczyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok

to dobrze,ze dla Was logiczne zeby sie z nim spotkac i przedstawic najpierw mamie,bo wiem ze niejedna o tym nie pomyslala i dobrze sie nie skonczylo.powodzenia i milej imprezki