Koncert przy świecach: Coldplay i Imagine Dragons

Candle Live Music zaprasza na koncert instrumentalny w niecodziennej atmosferze, przy blasku tysiąca świec. Posłuchaj ulubionych przebojów Coldplay and Imagine Dragons. Daj się porwać dźwiękom: Viva la Vida, Clocks, A Sky Full of Stars, Believer, Thunder czy Radioactive. Prawdziwa gratka dla fanów obu zespołów! Zrób prezent sobie lub swoim najbliższym i pozwól ponieść się zmysłom i nastroić ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozczarowujące :[ niestety

Dziwią mnie liczne komentarze pelne zachwytu. Skuszaona nimi kupilam 2 bilety dla siebie i drugiej polowki. Oprawa byla piekna świece, nastrojowe oświetlenie sceny i deszcz uderzajacy o dach dawaly przytulny klimat. I na tym niestety koniec plusów. Nie jestem melomanem ale nawet jako amator wrażenia miałam niestety jak na koncercie na zakończenie semestru w szkole muzycznej. Jakosc nie znalazla jednak odzwierciedlenia w cenie jak za koncert w filharmonii (gdzie słuchamy całej orkiestry profesjonalnych muzyków, a nie kwartetu) do tego koncert odbyl sie w sali na peryferiach Gdyni w sali- hangarze. Jeszcze wiele nauki przed młodymi muzykami. Jedne skrzypce niewłaściwie nastrojone przez pół koncertu (zostaly dostrojone dopiero po kilku przeskrzypiałych utworach). Aranzacje zaprezentowanych utworow nieskomplikowane, a mimo to nie obylo sie bez pomylek drobniejszych czy calkiem wyraźnych chyba w kazdym utworze. Co do konferansjerki.. milczenie w tym przypadku byloby jest złotem. Przykro mówić ale poczułam się oszukana. Za taką kwotę można było spodziewac się uczty muzycznej i doskonałej oprawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nosowska / Król "Jenin-Piaseczno" (6 odpowiedzi)

Nosowska i Król zaskakują fanów nowym albumem "Kasia i Błażej" oraz ogłaszają kolejne daty...

Dj BoBo w Gdańsku - Evolut3on Tour 2024 (28 odpowiedzi)

Przygotujcie się na apoteozę muzyki tanecznej, jakiej jeszcze nie doświadczyliście! W ramach...

XXVII Festiwal Smaków Food Trucków (21 odpowiedzi)

Już 12 i 13 kwietnia na Polsat Plus Arenie Gdańsk zaparkują food trucki z daniami z różnych stron...