Krzysztof K - ocena

Temat dostępny też na forum: Epic Check
To właśnie u Dzas odbyłem swoich kilka pierwszych zajęć w świecie improwizacji i słowa mówionego. Pomimo odwagi, miałem swoje własne obawy, aby wyjść na środek sali i wejść w ćwiczenia improwizacji i ... poczułem się tam bezpiecznie dzięki Dzas. Dziękuję za to zaopiekowanie i prowadzenie, gdy go potrzebowałem. Choć było to kilka zajęć, wiele mi dały - zobaczyłem, gdzie jestem i że jest to dobre miejsce. Ludzie, których przyciąga Dzas są równie wyjątkowi, każdy jest tam przyjęty z otwartymi ramionami, nie ma tam wyszydzania, a jedynie wsparcie i zachęta do prób i przełamania się. To piękna praca, kontynuuj ją dalej Dzas!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękuję za tak niezwykłą opinię! To dla mnie ogromna radość czytać, że Twoje pierwsze kroki w świecie improwizacji były tak pozytywnym doświadczeniem i że poczułeś się u mnie bezpiecznie. Dokładnie na tym mi zależy – żeby tworzyć przestrzeń pełną wsparcia, gdzie każdy może się przełamać i rozwijać w komfortowej atmosferze, bez obaw o ocenę. Cieszę się, że ludzie, których przyciągam, są tak wyjątkowi i że razem tworzymy tak otwartą społeczność. Twoje słowa są ogromną motywacją, żeby kontynuować tę pracę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Cezary z Krakowa - ocena (3 odpowiedzi)

Miejsce, które w ciągu 2 lat z topowego stoczyło się na totalne dno. Brudno, drogo,...