Ks. Ch. Coming out

czy my go nie znamy z Witomina?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ks. Ch. Coming out

a i owszem.
wielka szkoda jego mamy. taka pobożna rodzina.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze zrobił, że wyjawił niż miałby całe swoje życie ukrywać. Nie jeden ksiądz zabiera prawdę do grobu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak właśnie myślałam, że to on, chociaż już trochę lat upłynęło, ale twarz wydała mi się znajoma.
Pamiętam go jak był lektorem, już wtedy był taki "uduchowiony", dziewczyny lubiły na niego popatrzeć ;-), małolatami wtedy byłyśmy.

Szkoda jego mamy, ale jak mu ma być lepiej to wszystkiego dobrego mu życzę, tylko niech zdejmie koloratkę jak się prowadza ze swoim kochasiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiście mi nie chodzi o to, że się przyznał, że jest gejem. raczej o to, że z tego coming outu taką szopkę zrobił.
zrzuciłby sutannę i zamieszkał z chłopakiem - nikomu nic do tego. a tak?
nie przeszkadzałby mi ksiądz gej, ale ksiądz nie kryjący się, że żyje w związku? no to już bardziej. i Gdyby zamiast chłopaka miał dziewczynę, tak samo by mi przeszkadzało.

a wspomniałam o jego mamie, bo przecież w parafii się udziela, a w moich czasach to katechetką była.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja nie żałuje mamuśki, była wredną katechetką. Widać Bóg jest sprawiedliwy ALLELUJA.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mamuśki już w kościele nie jest widać, cóż takiego się stało ?. Jeden syn Pe..ł a drugi Zł..j ,szkoda że o ten drugi jeszcze nie trafił do TVN Uwaga.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Małokacka (26 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w otulinie drzew gdyńskiego Witomina, z większości okien rozciągał się...