Kubuś i Przyjaciele

Temat dostępny też na forum: Kubuś i Przyjaciele
Opinie do filmu: Kubuś i Przyjaciele.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kapitalna Niezawodna Przygoda

Polecam wszystkim rodzicom; wciągająca przygoda, zabawna fabuła i ... niektóre teksty śmieszne na miarę Shreka :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

szkoda pieniędzy

Bajkę reklamują jako premierę 2011 roku. Moja córka oglądała Kubusia i ....... na płycie wiele lat temu. To jest oszustwo. Żałuję wydanych pieniędzy. Bajka krótka jakaś godzina w kinie. Nie polecam!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

pomyłka

nawet moje dziecko się nudzilo.zawsze oglądaliśmy misia z frajdą ten to chciwa koszmarna pomylka rozciagnieta z 10 minut bajki. Zero morału i dobrej treści .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

DLA DZIECI

Byłam na filmie z dzieckiem w wieku trzech latek i w niektórych momentach było to przynudzające , lecz piosenki z filmu były rewelacyjne. Dziecko do dziś śpiewa piosenki. Na dobranoc muszę jej śpiewać : ) . Polecam dla mniejszych dzieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kubuś i Przyjaciele

Normalna bajka jak w telewizji. Żadna rewelacja.

Uwaga na reklamy i zwiastuny przed projekcją. Bardzo głośne, ponadto zwiastuny niedostosowane pod dzieci. Kilkoro dzieci płakało.
Osoby za to odpowiedzialne powinny stracić pracę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

taki tam sobie

Byłam w kinie z dzieckiem 3 letnim .Piosenki bardzo się podobały. Ale niestety są lepsze odcinki Kubusia jak np. Kubuś i Hefalumpy. Nic specjalnego. Film dla mnie to jak zbieranina wątków i pomysłów z innych bajek. Jak kto woli -wybiera sam -dla starszych dzieci może być nudno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byłam na tym filmie z moimi dziećmi i z jedenastoletnia Klaudia powiedziała że film byl super!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niezgadzam się z kogoś mamą !!!!

Mam 14 lat byłam na tym z mamą . Przez godzine śmiałam się a nawet płakałam takie śmieszne . Uważam że panię nie powinny pisać opini ponieważ się pani nie zna . I proszę się zastanowić jakie opinie piszecie. Bo przed obejrzeniem filmu czytałam wasze opinie i mi się ode chciało a że lubie kubusia i tak poszłam .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

nudneeeee

nie podobało mi się nudziłam
się jak mops mam 8 lat

hhhhhhmmmmmm...

nikt się nie zgadza z moją opinią? takie duże dzieci chodzą na takie bajki? trochę dziwne

Inne tematy z forum

Głowa do wycierania (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Głowa do wycierania . Przeczytaj o filmie.

Minecraft: Film (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Minecraft: Film . Przeczytaj o filmie.

Jurassic World: Odrodzenie (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jurassic World: Odrodzenie . Przeczytaj o filmie.