Kulig z pochodniami KASZUBY

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Kulig z pochodniami KASZUBY
Oferujemy Państwu ponad godzinny kulig przy blasku pochodni, ogniskiem z kiełbaskami przy dźwiękach gitary, kawą herbatą i grzańcem w pomieszczeniu z kominkiem.

Cena: 25zł/os

Kulig odbędzie się w piątek 17.02 o g.17:00 oraz w niedzielę 19.02 o g. 14:00 na pięknie ośnieżonych terenach leśnych z przystankiem na grzaniec i zdjęcia, a zakończy się ogniskiem z kiełbaskami przy stadninie.

WOLNE MIEJSCA !
Nie czekajcie i zarezerwujcie termin :)

Henryk: 500 202 195
Maryla: 500 224 059

Zapewniamy świetną zabawę w przemiłej atmosferze jaką tworzą gospodarze imprezy :)

Organizowane są również kuligi w innych godzinach dla grup powyżej 10 osób
Zapraszamy do kontaktowania się telefonicznie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bylo super

bylem tam ostatnio z rodzinka na kuligu i szczerze polecam. gospodarze naprawde mili, kulig dlugi i super wrazenia! napewno niedlugo znowu przyjedziemy

Re: bylo super

a ty Patryk jesteś synem Tych państwa bo z tego samego kompa chwalisz atrakcyjność i organizację......;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no wtopa jak cholera, co nie oznacza, że nie jest tak jak Ci Państwo pisali. Pamiętam jak byłem kiedyś na kuligu w szymbarku to tam niezły przemiał jest. Kilkanaście zaprzęgów, kawałek w jedną stronę, w połowie drogi powrotnej szybkie ognisko (gdzie ognisko przy ognisku jest). Całość zamknęło się chyba w niecałej godzinie.

A mnie się podobało. Na ognisku siedzieliśmy koło godziny - wystarczająco, by zjeść spokojnie kiełbaski i wypić jeden, dwa browarki.
Co prawda po drodze mi palca zmiażdżyło konkretnie - za co nie lubię kuligów, ale jak ktoś nie jest ofiarą i chcę lekki dreszczyk emocji - to polecam :-)