skąd torcik dla dzewczynki na 2 urodzinki? (9) Potrzebuję na ten weekend... możecie polecić coś pysznego? Dagi botwinka:) (4) Hej dziewczyny jako ze zbliża się sezon na botwinkę napiszcie proszę jak ja... ANIA W gdańsku znów zjemy za 50% ceny (19) http://www.trojmiasto.pl/weekend-za-pol-ceny OBIEKTY, KTÓRE BIORĄ UDZIAŁ W... Muminka
czernis- jaki torcik polecacie? (6) na 2 urodzinki córy.... myślałam o takim lżejszym torciku w żelu, możecie... torcik Pyszności z kajmakiem (17) W szafce mam puszkę kajmaku ;) Została po świętach ;) Nie wiem co z nią... AgusiaGda Deser z ciastkami digestive (7) czy znacie latwy do wykonania przepis na deser ze spodem z ciastek digestive?... Digitka jaki miałyście smak tortu na komunię ? (9) nie wiem co zamawiać na bitej śmietanie czy jakiś śmietankowy krem czy coo ??? rybalon Ciasto do pizzy:) (5) Znacie dobry przepis na ciasto do pizzy?najlepiej żeby ciasto było cienkie i... Karolina Szkoła gotowania? (2) Dziewczyny, czy słyszałyście coś o jakimś miejscu w Gdańsku (ew.... Anka pytanie o muffinki (23) hejka zakupilam dzis forme do muffinek ale zaczelam sie zastanawiac czy... jola produkty podlasia (1) Witam ! mam pytanie - jak zapatrujecie sie na ptrodukty z zielonych luc... kuba10 deser bananowy (3) dziewczynki kochane macie jakis prosty sposób na deser z bananów nie robiłam... Pokemonka URODZINY NA SŁODKO - co zrobic? (11) tak jak w tytule, doradzcie cos pysznego, sprawdzonego i oryginalnego, byle... mrenda Szukam kto mi zrobił tort księge na komuni w gdyni (5) Szukam pani która potrafi robić księgi na komunie z terenu gdyni... miszu32 co na obiad - (2) codziennie wpisuję na blogu co zrobić na obiad na następny dzień staram się... karinabz co na obiad (4) Postanowiłam założyć bloga na któym będę pisała przepisy na tanie obiady za... karinabz Już niewiem co robić na obiad:( (6) Drogie forumki nie wiem co robić na obiad:( przejadły mi się schabowe,... znudzona jacobs millicano pilyscie juz? (25) Zastanawiam się jak wygląda i smakuje ten dziwolag:-) lubię kawę sypana, ale... Asiunia trufle (3) Mąż przywiózł mi z Hiszpanii ten cudowny grzybek w słoiczku, a ja za bardzo... ahalia Wielkanoc 2013 (33) Jakie macie plany kulinarne na zbliżające sie święta? Ja mam w tym roku mam w... Asiunia-niezalogowana