Imię (6) Opinie do spektaklu: Imię . Imię Matthieu Delaporte i Alexandre de la... trojmiasto.pl Wspólnota mieszkaniowa (2) Opinie do spektaklu: Wspólnota mieszkaniowa . Wspólnota mieszkaniowa -... trojmiasto.pl Producenci (4) Opinie do spektaklu: Producenci . Sprzedaż biletów na wrześniową premierę... trojmiasto.pl
Kochanie, wróciłem! (5) Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że... trojmiasto.pl Przypływ (4) Opinie do spektaklu: Przypływ . "Przypływ" reżyseria: Alicja... trojmiasto.pl Coppélia (3) Opinie do spektaklu: Coppélia . "COPPÉLIA" LÉO DELIBES Coppélia Léo... trojmiasto.pl Memling, czyli historia końca świata (2) Opinie do spektaklu: Memling, czyli historia końca świata . Wszystkie znaki... trojmiasto.pl Wyspa skarbów (4) Opinie do spektaklu: Wyspa skarbów . Czy może być sezon pod hasłem... trojmiasto.pl Ina. Wolisz, kiedy się śmieję (3) Opinie do spektaklu: Ina. Wolisz, kiedy się śmieję . INA. WOLISZ, KIEDY SIĘ... trojmiasto.pl Upiory (7) Opinie do spektaklu: Upiory . Henryk Ibsen "UPIORY" Kochająca matka... trojmiasto.pl Wspólny pokój (2) Opinie do spektaklu: Wspólny pokój . Była to katastrofa humanitarna, która... trojmiasto.pl Pchła Szachrajka (2) Opinie do spektaklu: Pchła Szachrajka . Czy postać Pchły w bajce mogła być... trojmiasto.pl Wsopotwzięci (6) Opinie do spektaklu: Wsopotwzięci . "WSOPOTWZIĘCI" w 120. rocznicę... trojmiasto.pl Na waleta! (7) Opinie do spektaklu: Na waleta! . Szymon Jachimek (wspierany myślą i słowem... trojmiasto.pl Wchodzi duch (2) Opinie do spektaklu: Wchodzi duch . Spektakl Koprodukcja Teatru im Stefana... trojmiasto.pl Romeo i Julia is not dead (21) Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD... trojmiasto.pl Kłopoty małżeńskie (3) Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Zwariowana komedia teatralna... trojmiasto.pl Pod kapeluszem (4) Opinie do spektaklu: Pod kapeluszem . POD KAPELUSZEM Wieczór... trojmiasto.pl Sen nocy letniej (2) Opinie do spektaklu: Sen nocy letniej . Spektakl / Konkurs o Złotego... trojmiasto.pl Awantura w Chioggi (17) Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo... trojmiasto.pl