czuczu moje pierwsze słowa (3) kupie karty obrazkowe na sznurku czuczu moje pierwsze słowa w domu,zwierzęta... aneta Krotkie spodnie 152 (6) Kupię spodenki na lato w bdb stanie. Chętnie firmowe: h&m, reserved, kaapahl.... dembusia Dietetyk- gdańsk (4) Witam, Kto może polecić jakiegoś dietetyka z prawdziwego zdarzenia?... ruda
Kupię rowerek Puky lrm w bardzo dobrym stanie (2) Jak w tytule :) Futi Letnie bluzeczki i spodenki dla dziewczynki r.86 (10) Jak w temacie. Proszę o foto i ceny. greenka Szukam - sprzątanie mieszkania Przymorze (3) Szukam kogoś do sprzątania mieszkania. Raz, dwa razy w tygodniu na Przymorzu.... Heeksa Odkupie tabletki Vibin Mini (2) Moja ginekolog jest na urlopie. Odkupie jedno opakowanie. Na e-maila maxkar-1989@wp.pl Szukam ekarza medycyny pracy (1) Pilnie szukam lekarza medycyny pracy, który wyda zaświadczenie iż nadaję się... ja Zestaw zabawek dla rocznej dziewczynki (9) Kupie jw. Kwietniowa Kupie sukienkę balową/ wizytową na wesele, rozm. 110 cm (3) jak w tytule magdajac@wp.pl madzik Książki dla kobiet (6) Chętnie kupię książki z serii ''pisane przez życie". Różne o rodzinie,... chojna82 Fotelik 9-18 - poszukuję (11) Jestem w trakcie wyboru fotelika 9-18. Jakich używacie/używałyście? Tak żebym... monika Zaproszenia na ślub gdzie?? (4) Hej! Gdzie w Gdańsku kupię zaproszenia na ślub? Aga Polecany alkohol (2) Witam, standardowe pytanie na prezent polecicie Wino czy Whiskey dla... Miła Kupię strój lisa (1) Kupię strój lisa dla chłopca 7lat, rozmiar 124-128-134. AgaaR opłatek na tort-gdzie w Gdańsku (3) Dziewczyny, potrzebuję pilnie kupić opłatek na tort, gdzie w Gdańsku dostanę? Ania Zatrudnię opiekunkę z Banina (1) Szukam doświadczonej opiekunki do sprawowania opieki nad trzymiesięcznymi... Asia77 Ginekolog do prowadzenia ciąży Rumia (1) Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży z Rumi lub okolic na NFZ. Proszę o... Olka żlobek godny polecenia? (9) szukam żlobka , dzielnice preferowane wrzeszcz/matarnia ( może być "po... malinka Szukam pani sprzątającej (5) Witam. Czy ktoś może polecić uczciwą Panią sprzątającą w okolicach Pruszcza?... user_138616924508