kupię suknie 42/44 (5) Kupię sukienkę w rozmiarze 42/44, białą. Najlepiej jednoczęściową w... mollana kupię pronowias DUESTO lub MICENAS la sposa na 07/06/2008 (1) witam mierzyłam kilka sukien ślubnych co prawda w jednym salonie ale od... madief SABINEX RUMIA - kupię tam papier do zaproszeń? (14) Mamy zamiar dziś się tam wybrać, po papier do zaproszeń i inne dodatki, czy... burza
Kupie czarny garnitur z przedluzana marynarka (2) Kochani, Moze ktos chce sprzedac: Kupie czarny garnitur slubny 3 czesciowy z... smilkyness odkupię koronkę (1) Odkupię jedwabną koronkę w kolorze białym - tylko jedwabna wchodzi w grę.... k_anilorak odkupię "śmieszną" figurkę na tort i stroik na samochód (18) hej dziewczyny jak w tytule odkupię figurkę na tort (z tych typu panna młoda... olenka_21 Kupię Madonna Pronivias Levante (5) Kupię j/w na sierpień 2008. Mam 175 cm wzrostu + 6 cm obcas, rozmiar 36/38,... MamaMarty Odkupię welon (3) Szukam długiego (ok 160-165) welonu typu mgiełka bez lamówki koloru jasny... Goździk kupie suknię r.34/36 (11) Hej, zaczęłam sie rozglądać za sukniami ślubnymi- może tu ma ktoś do... emmeleila kupię suknie firmy farage (na tyle róże_) (1) Proszę o info jeśli ktoś ma do sprzedania suknie firmy farage model 7710 (z... anula1975 kupie suknie firmy farage (na tyle róże_) (6) Proszę o info jeśli ma ktoś z WAS do sprzedania suknie firmy farage z tyłu... anula1975 kupie sukienke cosmobella 7193 (11) Drogie dziewczynki jeśli macie tą sukienke na sprzedaż rozm 36-38, lub... burza KUPIE FARAGE GALAXY 4000 ROZM. 38 (28) Kupie suknie ślubna Farage Galaxy 4000 kolor ecru lub cappucino rozmair 38 na... alycja_83 kupię halkę (2) Ma któraś do sprzedania halkę? Jak by co jestem zainteresowana... Linaa Odkupie Demetrios 2007 model 2751 lub cos podobnego 165 cm wzrostu :) (1) cześć Ma któraś z was do sprzedania taka suknie? Mam 165 cm wzrostu 38... pusi61 Kupię białą sukienkę Farage (1) Witam jestem zainteresowana odkupieniem sukienki Farage najlepiej 2061 lub... xElka kupie suknie (3) kupie suknie farage sylvia-an Odkupie suknie (11) Chodzi mi mniejwięcej o coś takiego monikanaczyk@wp.pl... puchatek kupie suknie emmi mariage (3) czy ktos ma do sprzedania suknie z kolecji emmi mariage interesuja mnie... karolajna82 odkupię suknie (20) Dziewczyny!!! poszukuje sukni na 175 cm wzrostu rozmiar 42 suknia musi... demolka