Asia - ocena (2) super szkoła językowa dzieci chętnie chodzą Asia Izabela - ocena (2) Synek korzysta z lekcji w szkole językowej puzzle z wielką chęcią, serdecznie... Izabela Marta - opinia (2) Pani nauczycielka przemiła, a lekcje przeprowadzone w sposób bardzo... Marta
Ania - opinia (2) Najlepsze polkolonie jakie można sobie wymarzyć. Syn jest zachwycony... Ania Monika - opinia (1) Świetna jakość usług. Polecam Monika Karolina - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Moje dziecko zachwycone, pomimo wczesnej pory chętnie... Karolina Natalia F. - opinia (2) Polecam z całego serca ! Kurs języka angielskiego to rewelacja, w końcu... Natalia F. Dominika - opinia (1) Córka zachwycona Dominika Kamyk_jot - opinia (1) Same pozytywy! Moje dzieciaki uwielbiają te lekcje! Kamyk_jot Krzysztof (1) Dzieciaki zadowolone, lektorzy fajni z podejściem do dzieci Krzysztof BB - opinia (1) Dziecko zadowolone z nauki j. angielskiego. Chętnie uczęszcza na zajęcia.... BB Najlepsza szkoła językowa w Trójmieście (1) Polecam! Moje dzieci uczęszczają drugi rok. Uwielbiają te zdjęcia.... Dorota Wysoki poziom, widac efekty (1) Moja corka lat 9 uczeszcza na zajecia indywidualne z angielskigo drugi rok.... Sylwia Godna polecenia szkoła językowa (1) Zajęcia dla 6-latkow są prowadzone rzetelnie, Pani Martyna jest dobrze... Agnieszka Pokrzywnicka - Holli Polecam (1) Korzystam z lekcji dla moich dzieci. Wszystko w porządku. Odpowiedni poziom... Mama dwójki dzieci