Danuta - opinia (1) Bardzo miła Pani , która przyjmuje zamówienia. Kontaktowa, kompetenta, a... Danuta Tomasz - opinia (1) Jedna z lepszych decyzji w życiu Tomasz Asia - opinia (1) Bardzo polecam. Ogrom wiedzy przekazywanej jasno, klarownie, ciekawie i z... Asia
Magda - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu . Świetna atmosfera, super prowadzący, który... Magda Uczen - opinia (1) Kurs fryzjerski- Nic nie uczą , brak profesjonalizmu (...). Dyrekcja nie... Uczen Ola - opinia (1) Miałam okazję skorzystać z kursu w Akademii w zeszłym roku. Ogromnie polecam... Ola Natalia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi. Transport przebiegl komfortowo o w milej... Natalia Marta - opinia (1) Do Magdy, na warsztaty mindfulness, trafiłam z polecenia - tego szukałam i... Marta Maciek - opinia (1) Niesamowity kurs! Idealnie nadaje się dla przyszłych barmanów, jak również... Maciek Joa - opinia (2) brałam udział w kursie masażu klasycznego na przełomie 2019/20 oraz kursie... Joa Michał - opinia (1) Wspaniały kurs. Bardzo polecam Michał wiotom - opinia (1) Bardzo profesjonalne szkolenie prowadzone przez Pana Tomka. Dwa dni zajęć... wiotom Paweł - opinia (1) Profesjonalny kurs barmański! Trzy dni intensywnego pakowania do głowy wiedzy... Paweł absolwentka - opinia (1) Śmiało moge powiedzieć ,że kursy organizowane w tej szkole są super. Sama... absolwentka Elena - opinia (1) Witam wszystkich .Z pewnością o 100 % polecam Anatomic. Profesjonalizm,... Elena Anna - opinia (1) Szkoła bardzo miło mnie zaskoczyła. Super atmosfera, prowadzące poświęcają... Anna Julia Rafałowska - opinia (1) Bardzo profesjonalne i dokładne szkolenie! Część teoretyczna prowadzona w... Julia Rafałowska milena m. - opinia (1) Fantastyczne szkolenie. Aktualna, życiowa wiedza przekazana w bardzo ciekawy... milena m. Patryk Łada - opinia (1) Czas poświęcony na szkolenie w 100% wykorzystany efektywnie. Wiedza... Patryk Łada Mateusz - opinia (1) Znakomite szkolenie, nadal jestem w szoku... Tomek, to strasznie pozytywny... Mateusz