Szczerze polecam! (1) Ola Rutkowska (współtwórczyni akademii) przygotowywała mnie do rozszerzonej... joy polecam (2) Zajęcia prowadzone prostym,zrozumiałym językiem.Wystarczająca (5 szt.na 10... Jolanta magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy w OSK Alex. Bardzo profesjonalna,... magda
WROCE DO WAS NAPEWNO!!!!!:) (1) Jestem bardzo zadowolona ze bralam udzial w kursie zorganizowanym przez... Kamila.K Teczka (1) Wszystko fajnie, ale trochę niesprawiedliwe jest to, że teczkę którą ma... mańka Pozytyw (1) Jestem bardzo zadowolony. Od momentu zapytania via gg - mogłem już w... Rav język polski i chemia (1) Zarówno jedne jak i drugie zajęcia były prowadzone w interesujący sposób.... GB Wszytsko super (1) Gorąco polecam kursy w ECK, wspaniałe warunki, bardzo dobre produkty do... Monia to jest potrzebne (1) witam byłam, było wesoło choć to trudne sprawy, bardzo duzo sie nauczylam,... sorella/sorella Profesjonalnie i przystępnie (2) Ostatnio firma wysłała mnie na szkolenie do firmy Nostromo. Szkolenie było... Paweł Znakomite szkolenie... (1) Szkolenie bardzo ciekawe. Interesująca forma. Co bardzo ważne nie był to... Alicja Polecam (1) Szybko, sprawnie, konkretnie. Krystian K Dr Aleksandra Rutkowksa (1) Konkretny rzetelny i pomysłowy nauczyciel. Podchodzi z pasją do tego co... Piotrek Super (1) Jestem w trakcie kursu przedłużania paznokci i jestem bardzo zadowolona.... Karolina Dorotella - opinia (1) Drodzy internauci nie wierzcie w opinie JK przyjdźcie zobaczcie zapiszcie... Dorotella polecam (1) kursy są indywidualne i można się bardzo wiele nauczyć jest bardzo dużo... kursantka Pani Ola Rudkowska (1) Pani Ola to najsympatyczniejszy wykladowca z jakim mialem do czynienia.... psztynx CHEMIA ? - SUPER ! :) (1) Polecam bardzo zajęcia z chemii ! Znam osobiście Panią, która je prowadzi i... Natalia Rynio szkoda czasu (1) Na spawalni wykładowca wie mniej od kursantów, ale to on ma papiery a my... stoczniowiec POLECAM! (1) Jak najbardziej! Mistrz Świata '07 i Vice '08 i '