swietny osrodek (1) jeah! zdalam za 1 razem (ha! a przeciez teraz ciezko zdac na 1 podejsciem:)... alicja poprostu...najlepszy (1) zaczne od tego, że teoria w wydaniu Mitcha okazała się świetna i... Marta ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:):):):):):) (1) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!! UWAŻAM ŻE SZKOŁA PROPONUJE W PEŁNI... Seba
Dobra szkoła i super atmosfera, co przy nauce jest najważniejsze :D (1) Egzamin niedługo i idę na niego z pełnym spokojem i pewnością swoich... Nacia Szkolenie kierowców (2) Rzetelny kurs. Wymagający instruktorzy,którzy uczą jak kierowca powinien... kuba Z PODZIĘKOWANIAMI DLA MIŁOŚCIWIE INSTRUUJĄCEGO ;-D (1) Za dużo zalet, by wymieniać; powiem tylko GORĄCO POLECAM!!! Wielkie... Kara iza ignatowska - opinia (1) ten osrodek jest poprostu super, a z instruktorow polecam Miecia :)... iza ignatowska PODZIĘKOWANIA (1) Gorąco polecam osk-OSKAR. Wiem co piszę bo od 19 czerwca wstąpiłam w... Ania A. REWELACJA (1) egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo sympatyczni instruktorzy, zwłaszcza... x POLECAM (1) ja tam zdałam za pierwszym razem :-)) już kierowca ;-) SUPER SZKOŁA!!! (1) Naprawdę ogromnie polecam!!! Mam porównanie, bo jeździłam w innej szkole i... Magrat ZDAŁAM :) (1) 7 lat temu oblałam 3 razy. Trochę godzin wykupionych u p.Janusza, p.Tomka i... Dorota Z czystym sumeniem POLECAM :) (1) Gorąco polecam ten ośrodek :) Długo zajęło mi zdanie prawa jazdy, ale udało... Kasia Szacuneczek! (1) Nie posiadam się z radości z cieplutkiego prawka w moim portfelu a to... Agnieszka Dzięki Elce school przeszlam totalną metamorfozę - na lepsze:) Polecam (1) Szczerze polecam kurs jazdy w Elka school!:) Odkąd pamiętam balam się... krysia Panie Jacku! (1) Dziękuję! Ma Pan niesamowity talent pedagogiczny, który - jak widzę po... Kasia - duszek drogowy SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Ł. Szansa?! (1) Postanowiłam dać szansę sobie na zdanie egzaminu na prawo jazdy.Mam... Marta GOraco polecam (1) Na prawde warto zapisac sie do szkoly jazdy EFEKT gdyz przygotuje cie... Asia Super (1) Właśnie zdałam. Bardzo mi się podobało. Miła atmosfera i fachowa kadra, a to... Ania