rewelacja (1) jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam! paulina ok (1) Moją instruktorka jest pani Beatka kładzie duży nacisk i z głąba potrfi... kursantka Podziękowania (1) Egzamin zdałam za drugim razem dzieki Panu Krzysztofowi;)Jest Bardzo dobrym... Anna Kurka
Alina - opinia (1) Wykłady prowadzone są profesjonalnie, na poziomie, "na myślenie".... Alina Artur - profesjonalista w każdym calu (1) Kiedy 9 lat temu oblałam egzamin na prawo jazdy ( jadąc do przodu pasem... Asia Polecam (1) Jest to bardzo dobry ośrodek , znakomici instruktorzy .Jestem z Wejherowa a... Przemek Wszystkim polecam OSKARA :) (1) W poniedziałek spełniło się moje marzenie - zdałam egzamin (za pierwszym... Ada Maciek - opinia (1) bardzo konkretna nauka jazdy. dużo sie można dowiedzieć rzeczy nie... Maciek agnieszka - opinia (1) Jest wiele szkół jazy i wielu instruktorów. Szkoła jak szkoła ale instruktor... agnieszka Beata - opinia (1) Zaczęłam kurs w osrodku Poldek.Po niezdanym egzaminie trafiłam na p.DARIUSZA... Beata Grażyna - opinia (1) Jestem zadowolona;egzamin zdałam za pierwszym razem. SUPER INSTRUKTOR,który... Grażyna ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Szczerze polecam wszystkim AUTOSTRADĘ!!! Wykłady są prowadzone w sposób... Paulina Rewelacja :) (1) Fachowo, konkretnie, ceny swietne :) Po poltora-rocznej przerwie od... Łukasz Reklama nie kłamie :) (1) Caruska wybrałam ze względu na lokalizację, ale szybko przekonałam się, że... efka POLECAM! (1) Mimo upływu czasu zawsze niezwykle miło bede wspominać Pana Janusza. To ktos... Monika POLECAM (1) Super szkoła. Jeżeli sie zapiszecie wybierzcie instruktora pana Sławka nie... dziabąg ja tez za pierwszym razem;] (1) Super!! jak ktos sie uczyc u NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA w 3miescie to sie... magda m. to nie takie trudne! (1) Podziękowania specjalne dla Bartka i Szymona. Kurs + 10 godzin wykupionych... ania m. Tak, tak, tak i jeszcze raz TAK! :) (1) Po wielu nieudanych próbach trafiłam do "Autostady" poprzez przyjaciółkę.... Ala Grzegorz - opinia (1) Uczyłem sie tam i za 1 razem zdałem ;] Grzegorz