Skuteczni - a o to nam wszystkim chodzi... (1) Witam, dlaczego ABC ?? Pomyslmy... - mają dobrych instruktorow - porządnie... Pani Myk Warto ! (1) Dobrzy instruktorzy, doświadczeni a to ważne! Monika Nastka - opinia (2) Dzięki!! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w Trójmieście!!! Serdecznie... Nastka
Pozytywnie:) (1) Uwazam, ze jest to swietny osrodek! (sam wyprobowalem razem z moimi... Rafal Szkolenie (1) p.Jacek - kulturalna i fachowa nauka techniki prowadzenia samochodu oraz... G.S.-kursantka polecam gorąco (1) Nie ukończyłam kursu w tym ośrodku więc nie mogę się odnieść do tego punktu.... Danuta K. ZDAŁAM! :D (1) Nie wierzyłam,że uda mi się to osiągnąć za pierwszym razem , ale jednak... Alicja (wg Marcina Krasnal) Podziękowania!!! (1) Ufff, egzamin zdany;) i to tylko dzięki rewelacyjnemu instruktorowi... Natalia Tyszko Najbardziej złośliwa kursantka :-) (2) Janusz to "wredny szczurzy pyszczek”... gęba mu się jarzy od rana do... Joanna C. Super ! (1) Ogolnie moj egzamin zakonczony sukcesem . Jestem happy i dziekuje Remikowi... Zbyszek 3xTAK (1) Cóż jeszcze można dodać po tych wszystkich komentarzach, które już się... DAREK Polecam wszystkim:) (1) Po kilkuletniej przerwie, wziąłem 5 godzin jazdy w Oliwce i zdałem egzamin:)... Arek 100% Profesjonalizm (1) OSK-OSKAR to na prawde profesjonalny osrodek szkolenia kierowcow. Kurs... Maciek ojoj wkońcu zdałem i juz nie dlugo bede pomykal:) :) (1) Dziekuje bardzo instruktorowi Michasiowi za rzetelna i profesjonalna nauke... Łukasz GORACO POLECAM (1) SUPER ATMOSFERA, FAJNY WYKŁADOWCA ORAZ INSTRUKTORZY ORAZ PRZEUROCZA I... MARTUŚ Mietek jesteś wielki!!! (1) "To była przyjemnosć Panią egzaminować."- takie to słowa usłyszałam po 45... Agnieszka Polecam wszystkim! (1) Zdałam za pierwszym razem:) Jazdy u Pana Krzysztofa to prawdziwa... Hansi przerwany kurs (1) Opinia moja o ośrodku jest bardzo dobra! Myślę ze jakość w największym... uwe Rewelacja!:) (1) Szczerze polecam!!!! nawet nie bedę sie przyznawać ile razy zdawałam... Aneta PAN MARIAN GÓRĄ (1) Polecam szkołę jazdy Pana Mariana.To cierpliwy i miły instruktor który... Emilka