ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam ELKA SCHOOL bo jest rewelacyjna.Bardzo mila atmosfera.Nauka... Julia Super! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Chciałabym wszystkim serdecznie polecić... Dorota suuuuuuper!!!!!!!! (2) Są naprawdę rewelacyjni pod każdym względem. Niespotykany profesjonalizm... Dzidzia
Dziekuje (1) Wielkie dzieki za swietne przygotwanie do egzaminu. Przydaly sie wszystkie... magda.o instruktor z powolaniem :-))) (2) Zdesperowana i zniechęcona kolejnymi nieudanymi próbami zdania egzaminu... Gosia Zdałam :D (1) Dzięki jednemu z instruktorów - nareszcie zdałam egzamin! Wykupiłam... H. WIELKI POZYTYW !!! (1) Zanim zaczęłam mój kurs, długo zastanawiałam się jaki wybrać ośrodek,... Emila Polecam każdemu przyszłemu motocykliście!! (1) Co tu dużo pisać, bez problemowo zdany egzamin mówi sam za siebie! Wysoki... Marcin Elke znasz, prawko zdasz!! :D (1) Zdalem za pierwszym razem !!!!! Moje szczescie nie zna granic :D Polecam... Michal Lorkiewicz POLECAM!! Zdałem za 1 razem :) (1) Pan Janek jest z*******y :) Nauczył mnie tego co było potrzebne. Wyjasnil... Marcin Zdałem za pierwszym razem ! (1) Polecam Elkę (Gdańsk) wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Łukasz L. PIĘKNIE DZIĘKUJĘ (1) 2 KWIECIEŃ TO MÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ,ZDAŁAM ZA TRZECIM RAZEM. / W KOŃCU SIĘ... E.POLITOWICZ Efekt murowany !!! (1) Chesz zdac prawko? Nic prostszego zapisz sie do OSK Efekt i po sprawie.... Krzysiek Profesjonalny kurs nie tylko dla orłów ;) (1) Wyczerpujące wykłady przekazane w bardzo zjadliwej formie bez suchego... Paweł Z. Chcesz nauczyć się jezdzić - dobrze trafiłeś !!! (1) Zdałam egzamin!! Ośrodek naprawdę godny polecenia, nie znajdziesz lepszych... Izabela Dzięki! (1) Serdecznie dziękuje p.Jackowi i Darkowi! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w... karl#88 Wypasik ;) (2) o maj gosh, wlasnie zdalam, do tej pory jestem w szoku :D Po roku przerwy i... Ewcia :D Bardzo dobra szkoła nauki jazdy (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. System szkolenia bardzo dobry.... Paweł Rewelacyjna szkoła!!! (1) Moim zdaniem szkoła jazdy "Barbara" jest chyba najlepszą w Trójmieście.Mówie... Sabina ;) bardzo dobra szkola nauki jazdy (1) przyszlym kierowcom goraco polecam te szkole:mila atmosfera podczas wykladów... Michał