Wojtek - ocena (1) Fantastyczni instruktorzy, zarówno p. Zosia jak i p. Olaf. Zaangażowanie,... Wojtek Dagmara - ocena (1) Najlepsza szkoła tańca! Po każdych zajęciach (zarówno indywidualnych, jak u... Dagmara Asia i Jacek - ocena (1) Najlepszy taniec użytkowy! Byliśmy w kilku szkołach, ale w SMILE podobało nam... Asia i Jacek
Iwona - ocena (1) Bardzo profesjonalna szkoła, super zabawa i atmosfera - serdecznie polecam Iwona Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm , wspaniała atmosfera i wielkie zaangażowanie... Joanna Kola - ocena (1) Lekcje indywidualne pierwszego tańca zaliczone. Układ opanowany. Polecamy Kola Joanna - ocena (1) Super polecam, przemiła atmosfera, super podejście Pani prowadzącej Joanna Jakub - ocena (1) Chodzimy z żoną na kurs, jest bardzo fajnie. Umiemy już 4 tańce. Czysta frajda. Jakub Marta - ocena (1) Na zajęcia taneczne moje Dziecko chodzi już 3 rok. Dużo się nauczyło i ma... Marta Igor - ocena (1) Rewelacja. Wszystko zorganizowane z rozmachem. Dzieci szczęśliwe. Igor Ewa - ocena (1) Chodzę do tej szkoły tańca ponad 2 lata. Jestem bardzo zadowolona z... Ewa Łukasz - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę tańca Smile. Pomimo iż tancerz ze... Łukasz Olga - ocena (1) Super szkola.Ciekawe zajęcia i piękny wystrój :-)Polecam każdemu kto zaczyna... Olga P.B - ocena (1) Chodziłam na zumbę około roku potem miałam przerwę na czas ciąży i żeby się... P.B Julia Bielak - ocena (1) Na zajęcia chodziłam 2lata, niestety po operacji musiałam zrobić przerwę, ale... Julia Bielak Kaśka - ocena (1) to nie tylko treningi to prawdziwa społeczność! Atmosfera tu jest mega... Kaśka Zuzanna - ocena (1) Nareszcie znalazłam to czego szukałam a nie znalazłam np na siłowniach, bo... Zuzanna Babeczka 50+ - ocena (1) Super instruktorki! Świetna atmosfera! Od lat chciałam się zapisać na zajęcia... Babeczka 50+ Joanna - ocena (1) Mega fajny klimat podczas zajęć. Czekam zawsze tydzień na ten jeden dzień w... Joanna Jarek - ocena (1) Gorąco polecam, zarówno zajęcia grupowe, jak i indywidualne. Na zajęciach... Jarek