Largo Serwis

Warsztaty samochodowe

Banino, Lotnicza 83

Slawek - ocena (1) Jakis czas temu Panowie pomogli mi na cito naprawic moje volvo xc40.Bylem w... Slawek Paweł - ocena (1) Moim zdaniem bardzo dobry serwis. Od wielu lat naprawiam tam zarówno auta... Paweł Jocker07 - opinia (1) Po pierwszej wizycie byłem całkiem zadowolony z regulacji zaworów w mojej... Jocker07
Marek - opinia (1) Korzystałem z usługi w tym serwisie drugi raz. Wszystko jest jak należy.... Marek Bartosz K. - opinia (1) Dobry i rzetelny serwis. Miła obsługa, normalne ceny. Serwisuje u nich dwa... Bartosz K. Henryk Ka (1) Jestem klientem od wielu lat .Trafiłem tam z polecenia ponieważ miałem ciągle... Henryk Ka geometria kół (1) Fachowe podejście do sprawy ustawienie zbieżności kółw peugeocie 407... Łukasz Uczciwy warsztat (1) Byłem w pracy w trakcie serwisu, przy odbiorze auta usłyszałem od pracownika... Pawel Drzycimski Polecam serwis Hondy (4) Serdecznie polecam profesjonalna obsługa i miła obsługa. Beata Honda (2) Jeden z lepszych serwisów jakie odwiedziłem, fachowa obsługa, koszty napraw w... kamil Accord 2004r. 2,2 i-CTDi (1) Doskonała i rzetelna obsługa. Kupiłem Accorda w październiku 2014r. Po... Tomasz Rzetelnie (1) Jestem bardzo zadowolony. Plus za: telefony z informacją na temat etapu... Kamil polecam (1) Bardzo fajnie, obsługa miła, ceny za przegląd atrakcyjne.. Polecam ! marek NIE POLECAM (1) Ceny koszmarnie wysokie. Przeplaca sie na wszystkim. Koszt roboczogodziny to... Adam