Ławki i śmietniki

Na terenie dzielnicy pojawiło się kilka ławek i śmietników, na Jaśminowym Stoku dwie sztuki, oraz jedna na skrzyżowaniu Kalinowa/Rumiankowa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ławki i śmietniki

Śmietniki super ale te ławki ? Kto będzie korzystał z tej ławki na skrzyżowaniu? Strata kasy. ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale kto będzie korzystał z ławki przy drodze? Strata kasy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moze przesunac te lawki w okolice sklepu- zabki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepsza jest ławka przy skrzyżowaniu Azaliowa inżynierska Hahahahahaha w samym centrum ruchliwego skrzyżowania! Tam będzie można odpocząć niewątpliwie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jamsinowy stok mam na myśli :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To ławka dla patrolu pieszego - będą siedzieć i pilnować przestrzegania strefy tempo 30. Bo teraz jak się ludzie burzą to trzeba radiowóz przysyłać i stoi taki zaparkowany pół godziny a że bez "suszarki" - nie ma znaczenia. Kazali przyjechać - to przyjechali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja w ogóle policji dawno nie widziałem. A geoportal pęka w szwach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ławki fajna sprawa ale docenicie je jak wam lat przybędzie. Na razie niech nieliczni seniorzy na naszym osiedlu mają komfort. Co do strefy 30 to ciekawe czy ten radar tylko pokazuje czy może rejestruje prędkości?:)dobrze jakby rejestrował to zrobiliby więcej spowalniaczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może przyjrzyj się dokładniej nie samej ławce, tylko miejscu w którym została ustawiona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

To nie ma znaczenia gdzie stoją dla seniorów ławka w każdym miejscu jest momentem odpoczynku. A wiem to z doświadczenia :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Osiedle Azaliowa - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Osiedla Azaliowa powstaje w odległości 300 m od ulicy Kartuskiej. Jest stąd blisko do...