Lepiej wybrać nie możecie :) Polecam z ręką na sercu :) ZDAŁAM!!!!!!!!!! :) :) :)
Polecam wszystkim niezdecydowanym i szukającym takiej szkoły gdzie chcą opanować prowadzenie pojazdu i wszystkie manewry w 100%. Co prawda trafiłam tam przypadkowo ale dzięki temu znalazłam profesjonalne podejście do sprawy i wsparcie psychiczne, ponieważ nie byłam nastawiona pozytywnie do samego egzaminu bałam się tego jak ognia :) Pan Krzysztof jest fantastycznym instruktorem bardzo cierpliwym i wyrozumiałym. Nie dość, że nauczył mnie wszystkich manewrów w 100% co na pewno było bardzo trudne dla niego i dla mnie i za to bardzo mu dziękuję:)to dodatkowo dawał dużo wsparcia przed każdym egzaminem. Przez cały prowadzony kurs nie miałam problemu z godzinami zawsze Pan Krzysztof starał się dograć je tak żeby były dogodne dla mnie. Poznałam wszystkie kruczki na mieście gdzie często kursanci oblewają. Bardzo miła atmosfera przez cały prowadzony kurs zero stresu i nerwów. Wybierając tę szkołę nie będziesz dla Pana Krzysia obojętny/na i da z siebie 200 % abyś perfekcyjnie przygotowany/na podszedł/a do egzaminu, który stresuje bardziej niż obrona pracy dyplomowej lub matura wiem to po sobie :) :) :). Dzięki tej szkole zdałam i mogę się już cieszyć kartonikiem;) więc polecam w 100%.