Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

Małgorzata - ocena (1) Najlepsze lody od lat, smak dzieciństwa Małgorzata Anka - ocena (1) Nie ma lepszych lodów, mój mąż przyprowadził mnie ponad 20 lat temu i nigdy... Anka Katarzyna - ocena (1) Nalepsze lody i personel lodziarni od zawsze ! Katarzyna
Dorota - ocena (1) Najlepsze lody od lat! Dorota Gdańszczanka - ocena (1) Od 5pokoleń chodzimy na te najlepsze lody w Trójmieście! Mój tata przynosił... Gdańszczanka Aneta - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście Aneta Hc - ocena (1) Smak starego misia. Najlepszy karmel w Trójmieście Hc Magda i Bartek - ocena (1) Najlepsze lody! Wciąż ten sam niezapomniany smak. Zawsze czekamy na otwarcie... Magda i Bartek Joanna - ocena (1) Smaki które znam od ponad 40 lat. Karmel najlepszy jaki jadłam! Joanna Anita - ocena (1) Zawsze pyszne, niepowtarzalne. Polecam ️ Anita Marle - ocena (1) Najlepsze smaki dzieciństwa! Cytrynowe, waniliowe Marle Aleksandra - ocena (1) Najlepsze lody, smak dzieciństwa Aleksandra Aaa - ocena (1) Pyszne lody, zawsze tam idziemy z rodziną! I do tego w normalnej cenie. Polecam! Aaa Magda - ocena (1) Najlepsze lody jakie znam od dzieciaka! Karmelowy i wanilowy to moi faworyci... Magda Pjotr - ocena (1) Zawsze dobre smaki wspaniałe Pjotr Nikola - ocena (1) Kto wie ten wie że to najbardziej tradycyjne Gdańskie lody. Topka. Rok w rok... Nikola Maciek - ocena (1) Rewelacyjnie jak zawsze Maciek J.W. - ocena (1) Taki sam smak od wielu, wielu lat. Dla każdego gdańszczanina te lody są... J.W. Rafał - ocena (1) Poprostu rewelacyjne lody! Lody mojego dzieciństwa! Rafał Iwona - ocena (1) Najlepsze lody w Gdańsku Iwona